Naar inhoud
15636 header fleur en anne

Dagbesteding en werk

Je wilt lekker bezig zijn, iets doen met je talent. Nieuwe dingen leren, mensen ontmoeten. En het belangrijkste: je wilt doen wat je leuk vindt. Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten dagbesteding. Zo zijn er bijvoorbeeld creatieve en belevingsgerichte activiteiten. Daarnaast bieden we dagbesteding die gericht is op het ontwikkelen van vaardigheden, zoals koken, tuinieren en computeren.

Vragen en informatie

Dichterbij verwelkomt je graag op één van onze dagbestedingslocaties. Wil je meer weten? Of wil je je aanmelden? Dan kun je op werkdagen contact met ons opnemen tussen 07.00 en 19.00 uur via 088 - 75 40 000. Je kunt ook mailen naar info@dichterbij.nl.

Voor wie is dagbesteding bij Dichterbij?

Dichterbij biedt werk en dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking. Dit gebeurt op verschillende locaties in Limburg, Noord-Brabant en het Rijk van Nijmegen.

Ook als je nog geen zorg krijgt van Dichterbij, kan je deelnemen aan de dagbesteding. Kiezen voor dagbesteding bij Dichterbij heeft veel voordelen. Wij hebben namelijk de kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat je prettig kunt werken en de juiste ondersteuning krijgt. Bovendien kan je gemakkelijker de stap zetten naar wonen of andere zorg en ondersteuning.

Waar kan ik terecht?

Zoek direct naar een beschikbare plek in onze VACATUREBANK voor werk en dagbesteding die we speciaal voor de regio Brabant hebben ontwikkeld.

Mini-magazine dagbesteding en werk in Oss, Uden en Meierijstad

Speciaal voor de regio's Oss, Uden en Meierijstad hebben wij een mini-magazine gemaakt. In dit magazine wordt al ons aanbod op het gebied van dagbesteding en begeleid werken in die regio gepresenteerd.

Of bekijk onze locaties met werk of dagbesteding door heel Brabant, Gelderland en LImburg.

Vind werk of dagbesteding bij jou in de buurt

10
Wat vind je leuk? Producten inpakken, sorteren, schoonmaken misschien?
Arbeidsmatige dagbesteding
Iets maken met je handen, je creativiteit inzetten: een fijne manier om bezig te zijn.
Creatieve dagbesteding & ambacht
Bezorg jij anderen graag een glimlach? Misschien schuilt in jou een horecatijger.
Horeca dagbesteding
Houd je van dieren? Vind je het fijn om buiten te zijn? Vind je werkplek in de natuur!
Groene dagbesteding
Begeleid werken iets voor jou?
Wil jij graag werken en leren bij een bedrijf of organisatie? Misschien is begeleid werken iets voor jou. Een coach helpt jou een fijne werkplek te vinden. Samen met hen onderzoek je welke plek bij jou past en hoe jij jouw talent kunt inzetten.
Lees meer over begeleid werken
Zijn beeld en geluid je passie? Kom dan eens kijken bij onze multimedia-werkplaatsen.
Multimedia & IT dagbesteding
Bij belevingsgerichte dag activiteiten staat het prikkelen van de zintuigen centraal.
Belevingsgerichte dagbesteding