Naar inhoud
Dichterbij-dagbesteding-verstandelijk-gehandicapten-beperking

Dagbesteding en werk

Je wilt werken, zinvol je dag besteden, lekker bezig zijn. Je wilt iets doen met je talent, nieuwe dingen leren, mensen ontmoeten. En het allerbelangrijkste: je wilt doen wat je leuk vindt. Dichterbij werkt samen met lokale ondernemers en bedrijven én heeft eigen locaties waar je dagbesteding kunt volgen. Van kunstateliers, werkplaatsen, winkels tot boerderijen, maar ook bakkerijen en lunchrooms. Iedere plek heeft zijn eigen invulling en karakter. Waar ga jij je talenten verder ontwikkelen?

Een fijne werkplek

Het is belangrijk dat jij je prettig voelt op jouw werkplek en plezier hebt in je werk. Samen kijken we wat je al kan en wat je zou willen leren. Op jouw tempo. Daar ondersteunen we bij. Het werk is geen doel op zich, maar een manier om structuur te brengen, in contact te komen en nieuwe dingen te leren.

Begeleid werken

De coaches begeleid werken bij Dichterbij kunnen jou helpen om een fijne werkplek te vinden. De coaches kennen bijna alle bedrijven in de regio. Samen met hen onderzoek je welke plek bij jou past en welke mogelijkheden er zijn om jouw talent te benutten. Lees meer over begeleid werken.

Soorten dagbesteding

Welk werk of welke vorm van dagbesteding lijkt jou het leukst? En wat past het beste bij jou? Hieronder zie je een aantal mogelijkheden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om samen te verkennen wat de mogelijkheden voor jou zijn.

Wat vind je leuk? Producten inpakken, sorteren, schoonmaken misschien?
Arbeidsmatige dagbesteding
Iets maken met je handen, je creativiteit inzetten: een fijne manier om bezig te zijn.
Creatieve dagbesteding & ambacht
Zijn beeld en geluid je passie? Kom dan eens kijken bij onze multimedia-werkplaatsen.
Multimedia & IT dagbesteding
Bij belevingsgerichte dag activiteiten staat het prikkelen van de zintuigen centraal.
Belevingsgerichte dagbesteding
Houd je van dieren? Vind je het fijn om buiten te zijn? Vind je werkplek in de natuur!
Groene dagbesteding
Bezorg jij anderen graag een glimlach? Misschien schuilt in jou een horecatijger.
Horeca dagbesteding

Voor wie is dagbesteding bij Dichterbij?

Dichterbij biedt werk en dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking. Dat doen we op diverse locaties in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland.

Chat met ons