Naar inhoud
15636 header fleur en anne

Dagbesteding en werk

Je wilt lekker bezig zijn, iets doen met je talent. Nieuwe dingen leren, mensen ontmoeten. En het belangrijkste: je wilt doen wat je leuk vindt. Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten dagbesteding. Zo zijn er bijvoorbeeld creatieve en belevingsgerichte activiteiten. Daarnaast bieden we dagbesteding die gericht is op het ontwikkelen van vaardigheden, zoals koken, tuinieren en computeren.

Dagbesteding bij Dichterbij

Het mooie van dagbesteding bij Dichterbij is dat het altijd afgestemd wordt op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Er wordt gekeken naar wat jij leuk vindt om te doen, wat je graag zou willen leren en waar je goed in bent. Zo wordt er gezorgd voor een dagbesteding die bij jou past en waar je energie van krijgt.

Een fijne werkplek

Het is belangrijk dat jij je prettig voelt op jouw werkplek en plezier hebt in je werk. Samen kijken we wat je al kan en wat je zou willen leren. Op jouw tempo. Daar ondersteunen we bij. Het werk is geen doel op zich, maar een manier om structuur te brengen, in contact te komen en nieuwe dingen te leren.

Welke dagbestedingen zijn er?

Dichterbij heeft veel locaties waar je dagbesteding kunt volgen. Kunstateliers, werkplaatsen, winkels, boerderijen en bakkerijen bijvoorbeeld. Iedere plek heeft zijn eigen invulling en karakter. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om samen te verkennen wat bij jou past.

Wat vind je leuk? Producten inpakken, sorteren, schoonmaken misschien?
Arbeidsmatige dagbesteding
Iets maken met je handen, je creativiteit inzetten: een fijne manier om bezig te zijn.
Creatieve dagbesteding & ambacht
Bezorg jij anderen graag een glimlach? Misschien schuilt in jou een horecatijger.
Horeca dagbesteding
Houd je van dieren? Vind je het fijn om buiten te zijn? Vind je werkplek in de natuur!
Groene dagbesteding
Begeleid werken iets voor jou?
Wil jij graag werken en leren bij een bedrijf of organisatie? Misschien is begeleid werken iets voor jou. Een coach helpt jou een fijne werkplek te vinden. Samen met hen onderzoek je welke plek bij jou past en hoe jij jouw talent kunt inzetten.
Lees meer over begeleid werken
Zijn beeld en geluid je passie? Kom dan eens kijken bij onze multimedia-werkplaatsen.
Multimedia & IT dagbesteding
Bij belevingsgerichte dag activiteiten staat het prikkelen van de zintuigen centraal.
Belevingsgerichte dagbesteding

Voor wie is dagbesteding bij Dichterbij?

Dichterbij biedt werk en dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking. Dit gebeurt op verschillende locaties in Limburg, Noord-Brabant en het Rijk van Nijmegen.

Ook als je nog geen zorg krijgt van Dichterbij, kan je deelnemen aan de dagbesteding. Kiezen voor dagbesteding bij Dichterbij heeft veel voordelen. Wij hebben namelijk de kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat je prettig kunt werken en de juiste ondersteuning krijgt. Bovendien kan je gemakkelijker de stap zetten naar wonen of andere zorg en ondersteuning.

Vind werk of dagbesteding bij jou in de buurt

10

Chat met ons