Naar inhoud
Dichterbij-dagbesteding-verstandelijk-gehandicapten-beperking

Dagbesteding en werk

Je wilt werken, zinvol je dag besteden, lekker bezig zijn. Je wilt iets doen met je talent, nieuwe dingen leren, mensen ontmoeten. En het allerbelangrijkste: je wilt doen wat je leuk vindt. Dichterbij werkt samen met ondernemers en bedrijven én heeft eigen locaties. Ontdek de mogelijkheden!

Een fijne werkplek

We vinden het vooral belangrijk dat je je prettig voelt op je werkplek. En dat je plezier hebt in je werk natuurlijk. Samen kijken we wat je al kan en wat je zou willen leren. Op jouw tempo. Daar krijg je uiteraard alle ondersteuning bij. Het werk is geen doel op zich, maar een manier om  structuur te brengen, in contact te komen en nieuwe dingen te leren. 

Begeleid werken

De jobcoaches van Dichterbij kunnen jou helpen om een fijne werkplek te vinden. De jobcoaches kennen bijna alle bedrijven in de regio. Samen met hen onderzoek je welke plek bij jou zou passen en welke mogelijkheden er zijn om jouw talent te benutten. Lees meer over begeleid werken. 

Soorten dagbesteding

Welk werk of welke vorm van dagbesteding lijkt jou het leukst? En wat past het beste bij jou? Hieronder zie je een aantal mogelijkheden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat vind je leuk? Producten inpakken, onderdelen sorteren, schoonmaken misschien?

Arbeidsmatige dagbesteding

Iets maken met je handen, je creativiteit inzetten: een fijne manier om bezig te zijn.

Creatieve dagbesteding & ambacht

Zijn beeld en geluid je passie? Kom dan eens kijken bij onze multimedia-werkplaatsen.

Multimedia & IT dagbesteding

Bij belevingsgerichte dag activiteiten staat het prikkelen van de zintuigen centraal.

Belevingsgerichte dagbesteding

Hou je van dieren? Vind je het fijn om buiten te zijn? Vind je werkplek in de natuur!

Groene dagbesteding

Bezorg jij andere mensen graag een glimlach? Misschien schuilt in jou een horecatijger.

Horeca dagbesteding

Voor wie is dagbesteding bij Dichterbij?

Dichterbij biedt werk en dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking. Je kunt bij ons terecht voor ondersteuning vanuit de Wet langdurige zorg. De indicatie kun je aanvragen bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). We helpen je graag bij het aanvragen.

Dichterbij biedt gehandicaptenzorg en heeft diverse locaties voor werk en dagbesteding in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. Benieuwd wat jij er zou kunnen doen? Neem eens een kijkje...

Chat met ons