Naar inhoud
Vacature Zwerfheide header 3 shoot 10 5 2022 2000 x 550

Zorgprofessional

Je bent op zoek naar de juiste zorg en ondersteuning voor een cliënt. Daar helpen we je graag bij. Dichterbij biedt wonen, dagbesteding, hulp en opvang aan mensen aan mensen met een verstandelijke beperking. Dat doen we in in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. Onder de naam STEVIG verlenen we ook crisisopvang, specialistische en forensische zorg.

Direct contact


We gaan graag met je in gesprek. Onze collega's van de FrontOffice brengen je snel in contact met een van onze zorgconsulenten.

Voor wie is Dichterbij?

Dichterbij biedt een uitgebreid woonaanbod aan mensen met een verstandelijke beperking met een Wlz-indicatie (Wet langdurige zorg). 

Voor ons overig aanbod (dagbesteding, hulp en opvang) geldt dat dit betaald wordt vanuit de Wlz of Wmo. Zorg kan ook worden ingekocht via een onderaanneming. We berekenen of de indicatie (Wlz) of beschikking (Wmo) toereikend zijn om de zorg te financieren.

Wachttijden

We doen ons uiterste best om snel een fijne plek of de juiste ondersteuning te vinden voor een cliënt. Daarom leren we hem of haar graag eerst goed kennen. Als we een duidelijk beeld hebben van de behoeften en wensen, kunnen we ook aangeven welk perspectief we kunnen bieden. Lees meer over ons aanmeldproces.

Uitgelicht: Nijmegen Weezenhof

Dichterbij heeft open plekken op deze drie woongroepen voor jongvolwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Bekijk deze locatie
Uitgelicht: Spitsbrug Afferden

Dichterbij heeft plek vrij op deze vrijstaande woonlocatie voor volwassenen en ouderen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking.

Bekijk deze locatie

Regio's

Chat met ons