Naar inhoud
zwerfheide 2 - gennep

Organisatienieuws

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Dichterbij en de gehandicaptenzorg. Je vindt hier de laatste berichten over onze organisatie. Liever het nieuws direct in je mailbox. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief met organisatienieuws.

Nieuwsbrief

We praten je graag bij over alles waar we bij Dichterbij mee bezig zijn, waar we aan werken en naar vooruit kijken.

Meld je aan voor ons organisatienieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief met organisatienieuws, dan ben je ieder kwartaal op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen.

Lees het laatste nieuws

Foto Karin en Linda

Podcast over mensen met een verstandelijke beperking en seksualiteit

hoe beleef je seksualiteit als je een verstandelijke beperking hebt? Daarover praten consulent seksuele gezondheid NVVS Karin Schuurman en dienstverleningscoördinator Linda Jansen in deze podcastaflevering.
Training Begeleiders in beeld 2 pjzen1wn18b4ht570d3i7bqnwmjuv05vzf0u528tlu

Dichterbij ontvangt subsidie voor implementatieproject interventie ‘Begeleiders in beeld’

De interventie is eerder ontwikkeld door prof. Petri Embregts en wordt geïmplementeerd binnen Dichterbij en Koraal, beiden partner van de AWVB. Met het onderzoek wordt kennis opgedaan over hoe een interventie succesvol kan zijn in verschillende (zorg)contexten.
Loes en Jannemeis

Podcast over kwaliteit van leven van EMB-cliënten

Wat is kwaliteit van leven? En hoe meet je dat bij cliënten met een ernstig meervoudige verstandelijke beperking. Daarover gaat de tweede aflevering van de podcastreeks ‘Mooie Mensen van Dichterbij’.
Oud en nieuw

Jaaroverzicht van 2022 van Dichterbij

Het jaar zit er weer bijna op. Tijd om even samen terug te blikken naar de mooie momenten die we in 2022 samen beleefden. We wensen iedereen een fantastisch 2023! Fijne jaarwisseling.
Image00007

Dichterbij maakt podcastaflevering over technologie in de zorg

De kwaliteit van de gehandicaptenzorg verbeteren door data in te zetten. Bij Dichterbij gebeurt het. Door gegevens te analyseren en te vertalen naar de praktijk, zijn mooie resultaten geboekt.
Mikado

Groen licht voor bestemmingsplan nieuwe locatie in Horst

Een nieuwe locatie waar bewoners een betekenisvol leven leiden en zichzelf kunnen en mogen zijn. Het leven op de nieuwe locatie wordt ingericht op basis van de behoeften en wensen van de mensen die er komen te wonen.

Chat met ons