Naar inhoud
Dichterbij 5 Header 2000x550px

Wonen voor ouderen

Dichterbij heeft verschillende locaties waar je rustig, veilig en gezellig kunt wonen met leeftijdsgenoten. Je kunt daar zo zelfstandig mogelijk wonen. En als dat nodig is, kun je uiteraard rekenen op onze ondersteuning.

Welke manier van wonen past het beste bij jou? We onderzoeken graag samen waar jij je thuis voelt. Bespreek je vraag vrijblijvend met ons: de zorgconsulenten zijn bereikbaar via info@dichterbij.nl of 088 754 00 00.

Kennis, kunde en techniek

Omdat ruim de helft van de bewoners van Dichterbij ouder is dan vijftig jaar, hebben wij veel kennis en deskundigheid in huis over ouderen en ouder worden. Je kunt er van op aan dat je de juiste zorg en ondersteuning krijgt; van liefdevolle verzorging en gezonde voeding tot uitdagende activiteiten en ontspanning.

233 - Gennep

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in de verzorging, ondersteuning en begeleiding van ouderen. Zij weten welke problemen zich kunnen voordoen bij het ouder worden en herkennen de eerste signalen. Bij deze professionals ben je in goede handen! Ook zetten we domotica en e-healthtoepassingen in. Slimme technologieën die het leven makkelijker en veiliger maken. Juist ook voor ouder wordende cliënten.

Voor wie is Dichterbij?

Dichterbij biedt zorg en ondersteuning aan ouderen met een verstandelijke beperking. Je kunt bij ons terecht voor ondersteuning en zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). De indicatie vraag je aan bij het kun je Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). We helpen je er graag bij.

Dichterbij heeft diverse woonlocaties in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. Benieuwd hoe het op deze locaties is? Neem gerust eens een kijkje.

Onze woonlocaties voor ouderen
Lees meer

Ervaringsverhalen

Wil je weten wat anderen vinden van wonen bij Dichterbij? Lees de ervaringsverhalen.

Hetty (69) is de zus van Hans (66). Ze hebben een hele speciale band. Ze groeiden op in een liefdevol gezin samen met nog twee broers. Als Hans 16 jaar is, wordt hij uit huis geplaatst. Hetty is dan 19.
Lees hun verhaal
Als je ouder wordt, krijg je vaker te maken met lichamelijke klachten en met ziekten als dementie. Natuurlijk zorgen we goed voor je en gaan we op zoek naar oplossingen. Net zoals we bij Truus deden!
Lees meer
WIJ Magazine: (G)oud
WIJ Magazine is een tijdschrift gemaakt voor én door iedereen bij Dichterbij. Deze editie draagt het thema (G)oud. Het gaat over vitaal ouder worden, levenservaring en mooi herinneringen maken samen.
Lees WIJ Magazine