Naar inhoud
Technologie2

Ouder worden met een beperking

3633 - Gennep (2) portret

De juiste zorg en ondersteuning

Als je ouder wordt, krijg je vaker te maken met lichamelijke klachten en met ziekten als dementie. Natuurlijk zorgen we goed voor je en gaan we op zoek naar oplossingen voor de problemen die zich voordoen. Maar we kijken vooral samen naar alles wat je nog wel kunt, wilt en waar je plezier aan beleeft.

Omdat ruim de helft van de bewoners van Dichterbij ouder is dan vijftig jaar, hebben wij veel kennis en deskundigheid in huis over ouderen en ouder worden. Je kunt er dus van op aan dat je de juiste zorg en ondersteuning krijgt; van liefdevolle verzorging en gezonde voeding tot uitdagende activiteiten en gezellige ontspanning. Daarbij maken we ook gebruik van e-health: handige technologische snufjes om je gezondheid te bewaken en vooruit te helpen.

E-health voor een fijne oude dag

Mensen met een verstandelijke beperking worden steeds ouder. Het ouder worden kan gepaard gaan met ongemakken en leiden tot nieuwe of veranderende ondersteuningsvragen. E-health kan dan helpen om zo fijn mogelijk te leven. Er zijn tal van toepassingen om cliënten een mooie oude dag te bezorgen.

Oudere cliënten en e-health: een verrassend goede combinatie

Accepteer cookies voor chat