Naar inhoud
Dichterbij magazine 2000x550

Wij Magazine

In Wij Magazine lees je de mooie verhalen van cliënten en verwanten, interessante bijdragen van zorgprofessionals, leuke weetjes en nog veel meer. Het magazine verschijnt twee keer per jaar, telkens met een ander thema.

Huisje, boompje, beestje

'Huisje, boompje, beestje', dat is het thema van het meest recente WIJ Magazine. Over een fijne plek om te wonen en het leven inrichten zoals jij dat wil. Je leest over op jezelf gaan wonen bij Dichterbij. Benieuwd? Hieronder kun je deze editie online lezen. 

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op indd.adobe.com/embed/53ccfb8c-d4a0-459c-8339-44452adf0df4?startpage=1&allowFullscreen=true

Bekijk hier een overzicht van de edities van het magazine:

Huisje, boompje, beestje

De tweede editie van het magazine draagt het thema 'Huisje, boompje, beestje'. Over het leven inrichten zoals jij dat wilt. Je leest over hoe het is om bij Dichterbij op jezelf te gaan wonen.

Lees deze editie
Eén jaar corona

De eerste editie van het magazine om het zeer bijzondere en heftige coronajaar te omlijsten. Het is een bundeling van ervaringen, hartverwarmende acties en creatieve oplossingen.

Lees deze editie

Abonneer je op WIJ magazine (gratis)

Accepteer cookies voor chat