Naar inhoud

Het gaat niet om je gedrag, maar om je persoonlijkheid

Stevig 140915 531

Hulp bij sterke gedragsproblemen (STEVIG)

Een stevige basis voor de toekomst

Hoe graag je het ook wilt en hoe hard je er ook aan gewerkt hebt, je voelt je al een tijd niet zo gelukkig. Je bent verdrietig, boos en soms ook agressief. Mensen laten je merken dat ze het niet eens zijn met jouw manier van leven en hoe je je gedraagt. Je schaamt je daarvoor, maar krijgt het niet voor elkaar je situatie te veranderen. Je hebt eerder al om hulp gevraagd en ook aangeboden gekregen, maar het heeft niet geholpen. Je hebt het idee dat niemand je begrijpt en dat niemand snapt wat je nodig hebt. Komt deze beschrijving je bekend voor? Bij STEVIG kunnen we jou helpen.

Stevig Telefoon

Wij luisteren naar je en kijken samen met jou wat jij nodig hebt om de regie terug te pakken en je leven weer op de rit te krijgen. We werken toe naar een stevige basis voor de toekomst. Dat doen we door eerst even stil te staan bij wie jij bent en waar je vandaan komt.

Jouw toekomst telt

Als je het al heel lang moeilijk hebt en je rot voelt, is het goed om te bespreken wat daarvan de oorzaak zou kunnen zijn. Is er altijd te veel van je gevraagd of juist te weinig naar je omgekeken? Heb je geworsteld met een verslaving? Ben je met de verkeerde mensen in aanraking gekomen? Heb je een strafbaar feit gepleegd?

Als we weten waar jouw problemen mee samenhangen, gaan we eraan werken om je leven weer op orde te krijgen. Daarvoor maken we een persoonlijk plan waarbij we ook je omgeving betrekken. Afhankelijk van hoe het met je gaat, kun je hiermee vanuit huis aan de slag of kom je voor behandeling naar STEVIG. Soms is een opname bij STEVIG de beste oplossing.

Stevig 140915 694

Hoe lang duurt behandeling bij STEVIG?

Hoe lang je behandeling duurt, kunnen we van te voren niet zeggen. Je krijgt een plan op maat dat volledig is afgestemd op jouw situatie, wensen en mogelijkheden. De invulling daarvan verschilt dus van persoon tot persoon. Waar het om gaat is dat jij je straks beter voelt, je eigen doelen én grenzen kunt stellen en dat je omgeving weet op welke manier ze je hierbij het beste kan ondersteunen.

STEVIG is onderdeel van Dichterbij. Meer informatie op www.stevig.nl.

Chat met ons