Naar inhoud
Het coronavirus, beleid en ontwikkelingen Coronavirus Lees meer

Crisisopvang

Direct crisisopvang nodig?

  • Bel met een onafhankelijk crisisregisseur: zij zijn tijdens kantooruren (09.00 tot 17.00 uur) telefonisch bereikbaar via 071-5825887 of crisisvg@zorgenzekerheid.nl.
  • Je kunt ook altijd terecht bij je eigen huisarts of AVG arts.

Crisisopname
Soms kom je er niet meer uit. Een tijdelijke crisisopvang om te herstellen van een vastgelopen situatie kan dan helpen. Tijdens deze crisisopname bieden we je rust om te herstellen en starten we met je behandeling. Zodra je je goed genoeg voelt, ga je terug naar je woonplek om vanuit daar verder te gaan met je behandeling. 

Wanneer is het een crisis?
Je komt er samen niet meer uit. Er is sprake van een crisis, van een ernstige ontregeling in de fysieke, sociale en psychische gesteldheid of in de omgeving.

003 Stevig Venray 2

Contact over crisisopvang via crisisregisseurs

Door het hele land zijn onafhankelijke crisisregisseurs aangesteld. Zij zijn de eerste contactpersoon bij een crisissituatie. Ze beoordelen de crisis en welke zorg je nodig hebt. Dit kan een crisisopname zijn, maar er kan ook een Crisis- en OndersteuningsTeam (C.O.T.) worden ingezet. 

De crisisregisseurs zijn tijdens kantooruren (09.00 tot 17.00 uur) telefonisch bereikbaar via 071-5825887 of crisisvg@zorgenzekerheid.nl.

Stevig 140915 694

Een oplossing nodig?

Ook kan er een situatie ontstaan waarbij er geen acuut gevaar is, maar er wel een vraag naar een oplossing. In dit geval kijken we samen welke oplossing we kunnen vinden. Ook daarvoor kun je contact met ons opnemen.

Accepteer cookies voor chat