Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer

Extra hulp staat klaar, op die momenten waar het nodig is.

003 Stevig Venray 2

Crisisopvang

Soms kom je er niet meer uit. Een tijdelijke opvang om te herstellen van een vastgelopen situatie kan dan helpen. Tijdens deze opname bieden we je rust om te herstellen en starten we met je behandeling. Zodra je je goed genoeg voelt ga je terug naar je woonplek om vanuit daar verder te gaan met je behandeling.

Heb je direct hulp nodig?

  • Je kunt dan altijd eerst terecht bij je eigen huisarts of AVG arts.

  • Voor advies kun je altijd bellen met ons op 088 7540 000 (tussen 07:00 - 19:00 uur)
003 Stevig Venray 2

Wanneer is het een crisis?

Je komt er samen niet meer uit. Er is sprake van een crisis, van een ernstige ontregeling in de fysieke, sociale en psychische gesteldheid of in de omgeving. 

Crisisregisseurs

Door het hele land zijn onafhankelijke crisisregisseurs aangesteld. Zij zijn de eerste contactpersoon bij een crisissituatie. Ze beoordelen de crisis en welke zorg je nodig hebt. Dit kan een crisisopname zijn, maar er kan ook een Crisis- en OndersteuningsTeam (C.O.T.) worden ingezet. 

De crisisregisseurs zijn tijdens kantooruren (09.00 tot 17.00 uur) telefonisch bereikbaar via 071-5825887 of crisisvg@zorgenzekerheid.nl.

Stevig 140915 694

Een oplossing nodig?

Ook kan er een situatie ontstaan waarbij er geen acuut gevaar is, maar er wel een vraag naar een oplossing. In dit geval gaan we samen kijken welke oplossing we kunnen vinden. Ook daarvoor kun je contact met ons opnemen.

Accepteer cookies voor chat