Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer

Extra hulp staat klaar, op die momenten waar het nodig is.

003 Stevig Venray 2

Crisisopvang

Soms kom je er niet meer uit. Een tijdelijke opvang om te herstellen van een vastgelopen situatie kan dan helpen. Tijdens deze opname bieden we je rust om te herstellen en starten we met je behandeling. Zodra je je goed genoeg voelt ga je terug naar je woonplek om vanuit daar verder te gaan met je behandeling.

Heb je direct hulp nodig?

  • Je kunt dan altijd eerst terecht bij je eigen huisarts of AVG arts.

  • Voor advies kun je altijd bellen met ons op 088 7540 000 (tussen 07:00 - 19:00 uur)
003 Stevig Venray 2

Wanneer is het een crisis?

Je komt er samen niet meer uit. Er is sprake van een crisis, van een ernstige ontregeling in de fysieke, sociale en psychische gesteldheid of in de omgeving. In een telefoongesprek stellen we de aard en ernst van de crisis vast en maken we heldere en concrete afspraken over te nemen stappen. Neem hiervoor contact op met 047 852 9600 (maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur).

Waar vind ik die crisisopvang?

Dichterbij heeft locaties in Oostrum, Sittard, Tilburg, Uden en Venlo waar we deze vorm van crisisopvang aanbieden. Afhankelijk van jouw woonplaats of je specifieke wensen kiezen we samen een locatie.

Stevig 140915 694

Een oplossing nodig?

Ook kan er een situatie ontstaan waarbij er geen acuut gevaar is, maar er wel een vraag naar een oplossing. In dit geval gaan we samen kijken welke oplossing we kunnen vinden. Ook daarvoor kun je contact met ons opnemen.

Accepteer cookies voor chat