Naar inhoud
Het coronavirus, beleid en ontwikkelingen Coronavirus Lees meer

Wat kunnen we voor je betekenen?

Clientservice Groep Hr Header

Zorgconsulenten

Eén vast aanspreekpunt

Vanaf het moment dat je bij Dichterbij bent aangemeld, staat de zorgconsulent voor je klaar. De zorgconsulent is vanaf dat moment jouw vaste aanspreekpunt. Bij hem/haar kun je terecht met al je vragen en de consulent vertelt jou en je familie precies hoe het allemaal werkt. Ook bij het aanvragen van een de Wlz-indicatie bij CIZ helpen ze jou graag.

Wat kun je verwachten?

Wil je weten wat je kunt verwachten na het aanmelden bij Dichterbij? Bekijk dan de stappen die we samen doorlopen om tot de juiste ondersteuning en zorg te komen.

Onze zorgconsulenten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 - 17:00 uur via 088 754 0000, clientservice@dichterbij.nl of via de chat. Je kunt je ook direct aanmelden.

Ellen
Maak kennis met Ellen
Als ik ervoor kan zorgen dat je langer bij ouders kunt wonen, geeft mij dat een heel goed gevoel

Als zorgconsulent ondersteun ik cliënten van Dichterbij bij het aanvragen van een indicatie of herindicatie voor de Wet langdurige zorg (Wlz). Kom je voor langdurige zorg in aanmerking en wil je dolgraag thuis blijven wonen, dan ga ik met je ouders in gesprek over hoe Dichterbij jullie hierbij kan helpen. We nemen door welke zorg je nodig hebt, wat je ouders zelf willen blijven doen en welke ondersteuning Dichterbij kan bieden. Zo komen we samen tot een modulair pakket (MPT): een pakket van de zorg die wij jullie uit handen kunnen nemen – thuis, op school en/of in de weekenden. Dat is prettig voor je ouders, omdat het hen rust geeft en fijn voor jou omdat je langer thuis kunt blijven wonen. En reken maar dat het mij als zorgconsulent ook een goed gevoel geeft!

Accepteer cookies voor chat