Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer

Wat kunnen we voor je betekenen?

Clientservice Groep Hr Header

Zorgconsulenten

Eén vast aanspreekpunt

Vanaf het moment dat je bij Dichterbij bent aangemeld, staat de zorgconsulent voor je klaar. De zorgconsulent is vanaf dat moment jouw vaste aanspreekpunt. Bij hem/haar kun je terecht met al je vragen en de consulent vertelt jou en je familie precies hoe het allemaal werkt. Ook bij het aanvragen van een de Wlz-indicatie bij CIZ helpen ze jou graag.

Wat kun je verwachten?

Wil je weten wat je kunt verwachten na het aanmelden bij Dichterbij? Bekijk dan de stappen die we samen doorlopen om tot de juiste ondersteuning en zorg te komen.

Onze zorgconsulenten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 - 17:00 uur via 088 754 0000, clientservice@dichterbij.nl of via de chat. Je kunt je ook direct aanmelden.

Debbie
Maak kennis met Debbie
Ik help je graag verder!

Als consulent wonen en dagbesteding sta ik naast jou en je familie. Samen kijken we wat jij belangrijk vindt, wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Natuurlijk is het ook belangrijk om te praten over waar je ondersteuning bij nodig hebt, wat je moeilijk vindt en waar Dichterbij kan helpen. Graag leer ik je goed kennen, om te voldoen aan je vraag. Ik maak je wegwijs binnen onze organisatie, want dat is niet altijd makkelijk. Je mag al je vragen stellen en we zullen regelmatig contact hebben. Vind je dat fijn per mail, een telefoontje of een Whatsapp-berichtje? Dat kan allemaal, jij mag kiezen. Het draait om jou! Gaan we samen aan de slag?

Accepteer cookies voor chat