Naar inhoud
Header 14 2000x550px

ANBI

ANBI

Stichting Dichterbij is een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Een ANBI moet een aantal gegevens publiceren op een internetsite. Hieronder staat die informatie gebundeld.

Stichting Dichterbij
Zwerfheide 2
6591 RC Gennep

Postbus 9
6590 AA Gennep
T. 088-7540000
E. info@dichterbij.nl
KVK: 16079866

Fiscaal nummer: NL008856898B01

Formulier ANBI

Jaarverslagen

Voor de jaarverslagen van Dichterbij ga naar deze pagina op de website: https://www.dichterbij.nl/organisatie/kwaliteit.

Over Dichterbij

Stichting Dichterbij ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking. Dat doen we in Limburg, Brabant en Gelderland.

In Ode aan Jou lees je over onze visie. Verteld door cliënten, hun ouders, medewerkers en alle andere betrokkenen. 'Als je het mij vraagt' is onze werkwijze.

Bestuur

De Raad van Bestuur van Stichting Dichterbij bestaat uit Monique Caubo (voorzitter Raad van Bestuur) en Cecile Stallenberg (Lid Raad van Bestuur).

Voor de Raad van Bestuur en Raad van Toezicht volgt Dichterbij de beloningsregeling volgens de Wet Normering Topinkomens. Voor medewerkers geldt de cao Gehandicaptenzorg.

Activiteiten

Voor meer informatie over de activiteiten bekijk het jaarverslag. De financiële verantwoording is te vinden in de jaarrekening.