Naar inhoud

Mensen met een verstandelijke beperking als medeburgers in onze maatschappij...

Header 14 2000x550px

Stichting SamenLeven - Vrienden van Dichterbij

Onder het motto, “Mensen met een verstandelijke beperking als medeburgers in onze maatschappij… ons en u een zorg!”, werft SamenLeven fondsen. Met de ingekomen fondsen worden voorzieningen, diensten en projecten, die het welzijn van cliënten van Dichterbij bevorderen, gefinancierd. SamenLeven is dan ook geheel afhankelijk van particuliere bijdragen in de vorm van donaties en sponsoring. De stichting heeft mensen nodig met het hart op de goede plaats.
Misschien is het wel iets voor jou, om onze cliënten als begunstiger te ondersteunen? Kijk dan eens op de website van SamenLeven.

Img 7944

ANBI

Stichting SamenLeven is een erkend ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Vanuit de stichting zijn in de afgelopen jaren al diverse projecten die het leven van de cliënten van Dichterbij bevorderen gerealiseerd.

7534-Heijen-10

Waarom SamenLeven?

Mensen met een verstandelijke beperking vragen extra zorg en aandacht van ouders, gezin en familie. Alleen professionele ondersteuning, zoals Dichterbij die biedt, is niet voldoende om deel te kunnen nemen aan de samenleving. Sociale wetten en voorzieningen bieden mensen met een verstandelijke beperking daar ook niet altijd voldoende mogelijkheden voor. Om die reden is Stichting SamenLeven – Vrienden van Dichterbij opgericht.

Uitgangspunt van de Stichting

Het leidend thema voor Stichting SamenLeven is de ondersteuning van cliënten van Dichterbij in hun deelname aan de maatschappij, door gebruik te maken van reguliere maatschappelijke diensten en voorzieningen op het gebied van welzijn, sport en recreatie. In de meest algemene zin ondersteunt de Stichting faciliteiten, diensten en projecten, die het welzijn van onze cliënten binnen de samenleving bevorderen.

Chat met ons