Naar inhoud
Rob 2

Rob runt zijn eigen koffiecorner

Rob (32) runt zijn eigen koffiecorner op kinderboerderij De Kienehoeve in Sint-Oedenrode. “Ik vind het fijn om individueel te werken. Dan word ik niet afgeleid en krijg ik minder prikkels”, vertelt hij.

Rob is graag lekker druk bezig. Koffie schenken, voorraad bestellen, maar ook klompen verhuren voor het klompenpad en de konijnen verzorgen. Dit jaar werkt hij maar liefst 12,5 jaar bij de kinderboerderij en die ervaring straalt er vanaf. Rob is van alle markten thuis!

Je cookie instellingen blokkeren YouTube.
Pas je instellingen aan om gebruik te maken van YouTube.

Zelfstandig

Sinds een jaar runt hij zijn eigen koffiecorner. Een schot in de roos voor de kinderboerderij, maar ook voor Rob. Hij is er helemaal op zijn plek.

“Als ik veel moet samenwerken, dan krijg ik heel veel prikkels. Dan word ik druk. Dat vind ik niet fijn en de mensen om mij heen meestal ook niet”, legt Rob uit.

“Hier kan ik heel zelfstandig werken en toch met mensen.” En dat is ideaal, want sociaal is Rob zeker. Hij maakt graag een praatje met zijn klanten en is heel servicegericht.

Onze werkwijze

Bij Dichterbij gaan we op zoek naar jouw talent.
Lees meer

Samenwerking

Het idee voor de koffiecorner ontstond door een samenwerking met een naastgelegen horecaondernemer, Roel Jansen. Hij helpt Rob met het verder ontwikkelen van zijn koffiecorner. “Klanten lieten weten dat ze graag wilden pinnen”, zegt Rob. “Toen heeft Roel mij geholpen met de aanschaf van een pinautomaat.”

Ontwikkeling

Begeleidster Roos is hartstikke trots. “Rob heeft hier heel erg veel geleerd. Hij is ontzettend zelfstandig geworden. Hij doet zelf de boodschappen, plaatst bestellingen en runt zelfstandig zijn koffiecorner. Het is heel fijn om te zien dat hij zijn draai helemaal heeft gevonden.”