Naar inhoud
506 1

Dagbesteding Actief

Bij Actief Dagbesteding ­– onze naam zegt het al – zijn we graag in de weer. Houd jij er ook van om lekker bezig te zijn, kom dan zeker een keer bij ons kijken. We doen veel voor en samen met de kringloopwinkel in ons pand. Dat is erg leuk werk. We nemen de spullen in ontvangst die worden aangeboden, helpen in de winkel en achter de kassa en bakken overheerlijke appeltaart die in de koffiecorner van de winkel geserveerd wordt. De kringloopwinkel trekt veel vaste klanten die geregeld een praatje blijven maken. Gezellig!

Vind je het (een keer) wat te druk om in de winkel te werken, dan kun je licht industrieel werk doen in een van onze groepsruimtes, zoals assemblage en stickeren. Ook sorteren we hier de spullen voor de winkel en controleren we bijvoorbeeld of de aangeboden spellen en puzzels wel compleet zijn.
Kom je bij ons werken, dan maken we een passend programma voor je. We houden goed in de gaten hoe het met je gaat en of je nog wensen hebt. Want daar gaat het om: dat jij je goed voelt en bij ons helemaal tot je recht komt.

Foto's van Dagbesteding Actief

Meer informatie over Dagbesteding Actief

Voor wie

Mannen en vrouwen van 18 jaar tot 65+ met een lichte tot matigeverstandelijke beperking en fysieke of visuele beperkingen.

Voorzieningen
  • Winkel
  • Koffiecorner
  • Gezamenlijke kantine met kringloopwinkel
Omgeving

Dagbesteding Actief is gevestigd op een kleinindustrieterrein aan de rand van een woonwijk in Boxmeer. De locatie is goedbereikbaar met de fiets en de auto. Vanaf het treinstation Boxmeer is het eenklein kwartiertje lopen naar Valendries 24.

Website https://www.facebook.com/Dichterbij-Actief-607266216090214/
Totaal aantal plaatsen 0

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Dagbesteding en werk
Arbeidsmatige dagbesteding
Horeca dagbesteding
Doelgroep
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Valendries 24
5831DV Boxmeer
  • Dagbesteding Actief
    Valendries 24
    5831DV Boxmeer