Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
5145 Gennep 9

Grand Café Open

Bij Grand Café Open in het hoofdkantoor van Dichterbij kun je aan de slag op een leerwerkervaringsplek, in onze keuken of in de kantoren. We kijken elke dag wat er allemaal moet gebeuren en wie wat kan doen. Eten bereiden, gasten bedienen, de vaatwasser in- en uitruimen, de bureaus op kantoor schoonmaken, het oud papier ophalen, het sanitair verzorgen; voor iedere medewerker maken we een programma op maat.


We vinden het belangrijk dat je blijft leren. Werk je bij ons in de keuken, dan leer je niet alleen hoe je soep maakt, maar ook hoe de soep smaakt. Wat proef je? Wat is dat voor smaak? Wat past daar goed bij? Kunnen we de soep de volgende keer nog lekkerder maken? Om maar een voorbeeld te noemen. We werken in teams, waarin vaak ook vakkrachten meedraaien die je ondersteunt en van wie je ook weer van alles kunt leren. Daarnaast doen we als groep veel samen met de dagbesteding op de Zwerfheide.


Ons Grand Café doet dienst als kantine voor de medewerkers van het hoofdkantoor van Dichterbij. Ook organiseert Dichterbij er weleens symposia of bijeenkomsten. En bewoners die hun verjaardag bij ons willen vieren, zijn van harte welkom. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. En wie ons ook bezoekt: gastvrijheid, een glimlach en gezelligheid zijn gegarandeerd!


Voor wie

Grand Café Open heeft leer- en werkervaringsplekken voor mensen van circa 18 jaar tot 65+ met een lichte of matige verstandelijke beperking of een meervoudige beperking die graag in de horeca of facilitaire dienstverlening willen werken.

Voorzieningen
 • Professionele keuken
 • Modern kantorencomplex
 • Leren en werken
 • Lift
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Parkeergelegenheid voor de deur
Omgeving

Het hoofdkantoor van Dichterbij is een modern complex metflexplekken en concentratieruimtes. Het Grand Café Open dient alsbedrijfsrestaurant en wordt af en toe bezocht door verwanten en voorbijgangers.Zwerfheide is goed bereikbaar voor alle vervoer. Er zijn parkeerplaatsen voorde deur en de bushalte bevindt zich op loopafstand.

Aantal open plaatsen 0
Totaal aantal plaatsen 0

‹ Terug naar het overzicht
Gemeente
Gennep
Soort ondersteuning
Horeca
Dagbesteding
Doelgroep
Voor jongvolwassenen (18-30 jaar)
Voor volwassenen (30-50 jaar)
Voor ouderen (50-65+ jaar)
Adresgegevens
Zwerfheide 2
6591RC Gennep
 • Grand Café Open
  Zwerfheide 2
  6591RC Gennep

Chat met ons