Naar inhoud
1015 - Grave - header

Maxend 2 & 2A

Maxend in Nistelrode is een woonlocatie met dagbesteding aan huis voor mensen met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek, waaronder dementie, niet-aangeboren hersenletsel, epilepsie en het syndroom van Down.

Bij Maxend woon je in een woongroep met vijf of zes andere bewoners. Je begeleiders zijn er dag en nacht voor je. Ze weten dat je niet alles zelf kunt en dat het soms niet lukt. Ze ondersteunen je en nemen je verzorging over als dat nodig is. Ook helpen ze je op weg als je even niet zo goed weet hoe je jezelf kunt vermaken. Je begeleiders weten veel over het proces van ouder worden.

De woongroepen bij Maxend zijn levensbestendig. Dat betekent dat je hier kunt blijven wonen zo lang je wilt en zo lang het gaat. Je familieleden mogen natuurlijk altijd bij je op bezoek komen. Omdat zij jou als geen ander kennen, vinden we het fijn als zij meehelpen en meedenken over jouw ondersteuning en je verblijf bij Maxend.

Bij Maxend kun je ook terecht als je nog thuis woont en een fijne dagbestedingsplek zoekt. Samen met jou maken we een leuk en zinvol activiteitenprogramma, zodat je bij ons altijd een fijne dag hebt.Voor wie

Oudere mannen en vrouwen (vanaf 50 jaar) met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek.

Voorzieningen
  • 24 uur per dag begeleiding en ondersteuning
  • Rolstoelvriendelijke locatie
  • Dagbesteding
  • Gemeenschappelijke binnentuin
  • Mogelijkheid tot duofietsen met vrijwilligers
Omgeving

Maxend ligt midden in het centrum van Nistelrode. De winkels en supermarkt zijn op loopafstand. Onze woongroep is gekoppeld aan het zorgcentrum Laarstede in Nistelrode. Maxend is goed bereikbaar met de fiets, auto en het openbaar vervoer. Het is ongeveer tien minuten lopen naar de bushalte.

Aantal open plaatsen 0
Totaal aantal plaatsen 13

‹ Terug naar het overzicht
Gemeente
Nistelrode
Soort ondersteuning
Wonen met zorg
Dagbesteding, leren en werken
Adresgegevens
Maxend 2, 2a
5388 GL Nistelrode
  • Maxend 2 & 2A
    Maxend 2, 2a
    5388 GL Nistelrode