Naar inhoud
1015 - Grave - header

Twinkeling

Twinkeling is een moderne locatie die orthopedagogische dagbesteding, naschoolse opvang en logeeropvang biedt. We richten ons op je ontwikkeling, dat doen we met jou, je verwanten en ons team.

Je kunt bij ons op de dagbesteding terecht vanaf de leeftijd van 18 jaar. We luisteren naar wat je nodig hebt en naar wat je leuk vindt om te doen. Samen stellen we daarna een programma op dat helemaal bij je past. Je krijgt van tevoren een draaiboek, waarin je kunt zien hoe je dag is ingedeeld. Je kunt in de keuken aan de slag gaan, bij de receptie werken, of klusjes doen bij de kindergroepen. Omdat we veel van elkaar kunnen leren, vinden we het belangrijk om ook met een groep een activiteit te doen. Samen zwemmen, snoezelen, muziek maken of bewegen in de gymzaal; keuze genoeg! Iedere maand heeft een ander thema, zodat de activiteiten bij elkaar passen.

In het weekend of in de schoolvakanties kun je bij ons komen logeren. Je kunt met ons afspreken wat graag wilt doen. Misschien vind je het leuk om samen boodschappen te doen of een ijsje te eten. We kunnen ook genieten van de tuin of poedelen in het zwembad. Knutselen of een spelletje spelen vinden we ook gezellig.
Voor wie

Kinderen, jongeren en volwassen met een lichte, matige of ernstige verstandelijke en of meervoudige beperking.

Voorzieningen
  • Dagbesteding
  • Logeeropvang
  • Naschoolse opvang op woensdagmiddag
  • Zwembad
  • Tuin
Omgeving

De Twinkeling ligt vlakbij het centrum van Horst, de markt, winkels, terrasjes en diverse speeltuinen. We vinden het gezellig om samen naar het centrum te wandelen en op een terrasje te genieten van de zon, of om samen boodschappen te doen. Op de locatie hebben we een zwembad en een gymzaal, maar ook een mooie binnen- en buitentuin.

Aantal open plaatsen 0
Totaal aantal plaatsen 0

‹ Terug naar het overzicht
Gemeente
Horst
Soort ondersteuning
Dagbesteding, leren en werken
Dagopvang voor kinderen
Logeren voor jongeren
Adresgegevens
Westsingel 200
5961DH Horst
  • Twinkeling
    Westsingel 200
    5961DH Horst
Ik heb een vraag Ik meld mij aan