Naar inhoud
5376 - Oss- HR (2) - header

Miranda van Berlo

Miranda Van Berlo

Wie ben je?

Miranda van Berlo, programmamanager e-health bij Dichterbij

Wat vind je ervan dat Dichterbij meedoet aan de hackathon?

Super! Een mooie kans om in een snelkookpan problemen uit de zorg aan te pakken. We kiezen voor een complex vraagstuk, maar ik ben erg blij met ons team. Het is een gemengde club mensen met expertise op verschillende fronten: zorginhoudelijk, bewegingsleer, business development, e-health, en product development/design. Ik verwacht er veel van.

Waarom vind jij het belangrijk dat er een oplossing komt voor het valprobleem?

Vallen is een van de meest voorkomende incidenten bij cliënten van Dichterbij. Het staat denk ik bij elke zorgorganisatie met cliënten met een beperking of ouderen in de top 3. En niet te vergeten bij de groeiende groep thuiswonende senioren. Een val kan enorme impact hebben op het leven van de cliënt en zijn omgeving. Het vergroot de afhankelijkheid (van zorg) en dat wil niemand. Het probleem kost de gezondheidszorg bovendien veel geld. Dus er is in meerdere opzichten veel winst te behalen als we een goede oplossing bedenken.

Hoe ga jij tijdens de hackathon bijdragen aan een oplossing?

Ik ben analytisch sterk en kan goed ondersteunen in de probleemanalyse. Bovendien ben ik enthousiast en heb ik zin om er met elkaar een leerzame en vooral ook leuke week van te maken!