Naar inhoud
9 algemeen 9

't Wijdtveld

Arcen is een klein en fijn dorp in midden-Limburg waar van alles te doen is. Je kent het misschien van de kasteeltuinen of van de bierbrouwerij van Hertog Jan. Dichterbij is er ook vertegenwoordigd.

Als bewoner van 't Wijdtveld deel je een gezinswoning met twee huisgenoten. Jullie hebben een eigen slaapkamer en delen de woonkamer, keuken, badkamer en tuin met elkaar. Een vierde bewoner woont zelfstandig in het koppelappartement dat ooit de garage van het huis was.

Je leeft je leven zo zelfstandig mogelijk. Zo zorg je er ’s ochtends zelf voor dat je op tijd klaar bent om naar je dagbesteding of werk te gaan. En kom je ’s middags thuis, dan trek je je eigen plan. Natuurlijk kun je wel altijd op je begeleiders terugvallen. Ze komen op gezette tijden langs om samen boodschappen en de was te doen, je op weg te helpen bij het op orde houden van je kamer, een taxi te regelen als je ergens naartoe moet en afspraken te maken met bijvoorbeeld de tandarts. Ook koken zij drie keer in de week en eten ze een hapje mee. Dat zijn fijne momenten om even helemaal bij te praten. En zo nu en dan trekken jullie er samen op uit. Voor een wandeling door het dorp, een kopje koffie in het café of een ijsje op het terras. Zelfstandig, maar niet alleen. Zo is het is fijn wonen op 't Wijdtveld.

Foto's van 't Wijdtveld

Meer informatie over 't Wijdtveld

Voor wie

Ouder wordende mannen en vrouwen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking.

Voorzieningen

- Begeleid wonen met 24-uurs zorg

Omgeving

De woningen van Dichterbij in Arcen liggen in een rustige straat op loopafstand van het centrum en omgeven door groen. Met name in de zomer komen veel toeristen op de kasteeltuinen en bierbrouwerij af. Heel gezellig!

Aantal plaatsen per woning 3 + 1
Totaal aantal plaatsen 4

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Begeleid wonen
Doelgroep
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
't Wijdtveld 19
5944 GD Arcen
  • 't Wijdtveld
    't Wijdtveld 19
    5944 GD Arcen

Chat met ons