Naar inhoud
3080 - Gennep - LR (3)

Beugense Hoeve 12

Wonen en werken in een landelijke omgeving. Midden in de natuur genieten van het buitenleven. Klinkt dat niet heerlijk? Het kan allemaal bij de Beugense Hoeve 12 in Beugen. Verdeeld over twee woongroepen hebben 12 bewoners er een fijne plek gevonden. Met dank aan de ervaren begeleiders die je motiveren, rust en regelmaat bieden en altijd oog houden voor de persoon achter het soms moeilijk verstaanbare gedrag. De Beugense Hoeve 12 richt zich vooral op ouder wordende cliënten die zeer intensieve zorg en begeleiding nodig hebben.

Hoe ziet je dag eruit?

Bij de Beugense Hoeve kun je altijd rekenen op een fijne dag. ’s Ochtends sta je lekker op je gemak op, is er alle tijd voor douchen of in bad gaan en daarna is het tijd voor een rustig ontbijt. Allemaal in je eigen tempo, geen haast. Als je klaar bent om de dag te beginnen, is altijd wat leuks te doen. Je kunt bijvoorbeeld iets knutselen of misschien vind je het leuk om voorgelezen te worden. Wat ook kan: je favoriete muziek luisteren, lekker snoezelen, een eindje wandelen of fietsen of een klusje gaan doen bij de zorgboer in de buurt. Dat kan een-op-een, samen met je begeleider, maar ook samen met andere bewoners. Precies wat jij fijn vindt en op het niveau dat bij jou past.

Meer informatie over Beugense Hoeve 12

Voor wie

Mannen en vrouwen vanaf 50 jaar met een matige tot ernstige verstandelijke beperking of zeer ernstige meervoudige beperking en bijkomend moeilijk verstaanbaar gedrag.

Voorzieningen

- 24-uurs begeleiding en ondersteuning
- Levensbestendige woonlocatie
- Dagbesteding in en om de zorgboerderij
- Snoezelruimte
- Rolstoelvriendelijk, gelijkvloers
- Douchestoel
- Tillift
- Eigen vervoer

Omgeving

De Beugense Hoeve ligt in het buitengebied van Beugen, midden in het groen. Het erf van de hoeve is verkeersluw. Op en rond het erf en in de directe omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen.

Aantal plaatsen per woning 6
Totaal aantal plaatsen 12

Foto's van Beugense Hoeve 12


‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Begeleid wonen
Dagbesteding en werk
Groene dagbesteding
Doelgroep
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Laag Werveld 12
5835 CP Beugen
  • Beugense Hoeve 12
    Laag Werveld 12
    5835 CP Beugen