Naar inhoud
1146 Velp

Veldweg 12 - ambulant wonen

Aan de Veldweg in Cuijk heeft Dichterbij vijf studio’s voor mannen en vrouwen met een licht verstandelijke beperking. Soms in combinatie met moeilijk verstaanbaar gedrag. De studio’s zijn onderdeel van een grotere voorziening.

Wonen


Je zit er mooi bij hoor, als je gaat wonen in deze studio. In één grote ruimte is plaats voor een gezellig hoekje bij de tv. Maar ook voor je eettafel. En voor je bed. Dan is er nog een aparte badkamer met douche, wastafel en toilet. In de open keuken staan al een koelkast, een kookplaat en een combi-oven voor je klaar. Vind je het gezellig om af en toe (of elke dag) samen te koken en te eten? Dan kun je terecht op locatie Kroon. Wat heeft de studio verder nog? Wifi natuurlijk. En in de gezamenlijke ruimte staan wasmachines en drogers die je mag gebruiken. Kijk eens naar de foto’s hieronder. De studio is daar nog helemaal leeg. Hoe zou jij hem inrichten?

Begeleiding


De begeleiding is er speciaal voor jou. We spreken samen af welke hulp jij nodig hebt. Werkt dat prima? Dan houden we het zo! Verandert er iets? Dan passen we de begeleiding aan. Maar de begeleiding is er niet de hele dag. We zijn er in de ochtend van 9.00 tot 12.00 en daarna weer van 16.00 – 20. 00 uur. Heb je in de tussentijd dringende vragen? Dan kun je de begeleiders altijd bereiken via de oproepknop. 

Foto's van Veldweg 12 - ambulant wonen

Meer informatie over Veldweg 12 - ambulant wonen

Voor wie

Voor volwassen mannen en vrouwen met een licht verstandelijke beperking, eventueel in combinatie met moeilijk verstaanbaar gedrag.

Voorzieningen
  • Eigen studio (1-persoons)
  • Begeleiding op afspraak
  • Altijd hulp in de buurt bij acute vragen
  • Slaapdienst door de woongroepen in hetzelfde pand
  • Dichterbij heeft in Cuijk verschillende mogelijkheden voor dagbesteding
Omgeving

De studio’s staan in een rustige buurt, maar toch dicht bij het centrum van Cuijk. Ook vlak bij: winkels, station, bibliotheek, zwembad, sporthal en bijvoorbeeld de huisarts. Je wandelt er zo naartoe. 

Aantal plaatsen per woning 1
Totaal aantal plaatsen 5

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Begeleid wonen
Doelgroep
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Veldweg 12
5431 CJ Cuijk
  • Veldweg 12 - ambulant wonen
    Veldweg 12
    5431 CJ Cuijk

Chat met ons