Naar inhoud
Roggy3

Roggy Dagbesteding

De Roggy is een gezellige dagbesteding voor volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking en bijkomende problematiek (visuele, auditieve en/of motorische beperkingen, beginnende dementie, autisme, niet-aangeboren hersenletsel, lichte gedragsproblemen en psychiatrische stoornissen).
Ben je graag lekker bezig en vind je het leuk om in een groep te werken, kom dan eens kijken bij de Roggy. We maken verschillende industriële producten, leven ons graag creatief uit en verrichten cateringwerkzaamheden. De producten die we maken, verkopen we ook.

Heb je zin om met ons mee te doen? We zijn benieuwd naar je talenten en leren je ook graag nieuwe vaardigheden! Bij de Roggy ga je zo zelfstandig mogelijk aan de slag, maar heb je hulp of ondersteuning nodig, bij het werk of bij je persoonlijke verzorging, dan staat er natuurlijk altijd een begeleider voor je klaar.

Meer informatie over Roggy Dagbesteding

Voor wie

Mannen en vrouwen van 18 tot 75 jaar en ouder met een lichte tot matig verstandelijke beperking en bijkomende (gedrags-)problematiek.
We bieden ook stageplaatsen aan voor mensen met een beperking.

Voorzieningen
  • Dagbesteding van maandag tot en met vrijdag
Omgeving

Dagbesteding de Roggy is te vinden op het industrieterrein de Korte Beijerd, vlak achter het station van Cuijk. Het is ongeveer drie minuten lopen naar bus en trein.

Aantal open plaatsen 5
Totaal aantal plaatsen 50

Foto's van Roggy Dagbesteding


‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Dagbesteding en werk
Arbeidsmatige dagbesteding
Creatieve dagbesteding & ambacht
Horeca dagbesteding
Doelgroep
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Korte Beijerd 3+5
5431NP Cuijk
  • Roggy Dagbesteding
    Korte Beijerd 3+5
    5431NP Cuijk

Chat met ons