Naar inhoud
Dichterbij-buiten-dagbesteding-gehandicapten

Dichtbij de Tuin

Bij dagbesteding Dichtbij de tuin werken we zo vaak en zo veel mogelijk buiten. Dat doen we op onze eigen locatie aan de Leiweg, maar bijvoorbeeld ook bij het hertenkamp in Oss. We voeren daar de dieren en onderhouden het terrein. In het bos zijn we ook geregeld te vinden: we zagen bomen en kloven hout waarvan we pakketjes haardhout maken die we verkopen. Verder werken we op het land bij de boer, verrichten we tuinonderhoud bij buurtgenoten, helpen we de sportvereniging een handje en onderhouden we parkeerplekken en het groen bij bedrijven en instellingen in en rondom Oss en Bernheze.

Lijkt het je wat, de hele dag in de frisse lucht, lekker aan de slag in het groen? Bij ons krijg je de ruimte en de verantwoordelijkheid om zelfstandig te werken, maar je staat er natuurlijk nooit alleen voor. We starten elke ochtend gezamenlijk op onze eigen locatie. We spreken dan de dag door en verdelen de taken. Blijf je op ons eigen terrein, dan kun je in de tuin en moestuin werken of bijvoorbeeld jam en vruchtensap maken, koeken en kerststukjes of pindakransen voor de vogeltjes. Je kunt hier ook heerlijk wandelen en rondfietsen. Ga je op een andere locatie aan het werk, dan gaan we daar met onze eigen bus naar toe. Gezellig met je collega’s op pad, elke keer weer een feestje.


Voor wie

Dagbesteding Dichtbij de tuin is er voor mannen en vrouwen van 18 jaar tot 65+ met een lichte tot matige verstandelijke beperking en bijkomende gedragsproblemen.

Voorzieningen
  • Groot eigen terrein
  • Dagbesteding in het groen op diverse locaties
  • Eigen bus voor vervoer van medewerkers
  • Geen faciliteiten voor intensieve verzorging
Omgeving

Dagbesteding Dichtbij de tuin bevindt zich in een rustige, groene omgeving aan de Leiweg in Geffen. De locatie is goed te bereiken met de fiets en de auto. De bushalte is 1,5 kilometer verderop.

Website https://www.facebook.com/dichtbijdetuin
Aantal open plaatsen 0
Totaal aantal plaatsen 0

‹ Terug naar het overzicht
Gemeente
Geffen
Soort ondersteuning
Natuur
Dagbesteding
Doelgroep
Voor kind en jeugd (0-18 jaar)
Voor jongvolwassenen (18-30 jaar)
Voor volwassenen (30-50 jaar)
Voor ouderen (50-65+ jaar)
Adresgegevens
Leiweg 18
5386KR Geffen
  • Dichtbij de Tuin
    Leiweg 18
    5386KR Geffen

Chat met ons