Naar inhoud
Header Dichterbij de Tuin Heesch

Dichtbij de Tuin

Bij dagbesteding Dichtbij de tuin in Heesch werken we zo vaak en zo veel mogelijk buiten. Hier kweken en onderhouden we samen kruiden, planten, fruit en kerstbomen. Ook kweken we diverse groenten die we weer verwerken in zelfgemaakte producten, zoals jam, chutney en soep. Zelfs de calendula-zalf komt van onze eigen goudsbloemen! In het bos zijn we ook geregeld te vinden: we zagen bomen en kloven hout dat we verkopen. In de omgeving is genoeg te doen. Wat vind jij leuk om te doen? Bijvoorbeeld:

 • de dieren voeren bij het hertenkamp in Oss en de stallen schoonmaken
 • eenvoudig tuinen onderhouden bij mensen
 • een handje helpen bij de sportvereniging in het groenonderhoud
 • het groen onderhouden bij bedrijven en organisaties in en rondom Oss en Bernheze

Kortom, bij ons heb je een fijne en gevarieerde dag!

Een fijne basis
Aan alles is gedacht om een fijne basis te hebben voor de tuinmannen en -vrouwen. Een mooie keuken, waar ook alle eigen producten gemaakt worden, een omkleedruimte en mooi sanitair. Ook hebben we een ruimte waar je even je rust kunt pakken. Ook de begeleiding kan in alle rust binnen werken.

Buiten vind je alle materialen om het onderhoud te plegen. Denk aan (tuin)gereedschap, de kleine tractor en een aanhangwagen. Ook is er een fijn terras.

Zelfstandig werken
Lijkt het je wat, de hele dag in de frisse lucht, lekker aan de slag in het groen? Bij ons krijg je de ruimte en de verantwoordelijkheid om zelfstandig te werken, maar je staat er natuurlijk nooit alleen voor. We starten elke ochtend gezamenlijk op onze eigen locatie. We spreken dan de dag door en verdelen de taken. Blijf je op onze tuingroep, dan kun je in de tuin werken, klussen of bijvoorbeeld jam en vruchtensap maken, hout branden of vogelhuisjes maken. Er is altijd genoeg te doen. Ga je op een andere locatie aan het werk, dan gaan we daar met onze eigen werkbus naar toe. Gezellig met je collega’s op pad, elke keer weer een feestje.

Foto's van Dichtbij de Tuin

Meer informatie over Dichtbij de Tuin

Voor wie

Dagbesteding Dichtbij de tuin is er voor mannen en vrouwen van 18 jaar tot 65+ met een lichte tot matige verstandelijke beperking en bijkomende gedragsproblemen.

Voorzieningen
 • Groot eigen terrein
 • Dagbesteding in het groen op diverse locaties
 • Eigen bus voor vervoer van medewerkers
 • Geen faciliteiten voor intensieve verzorging
Omgeving

Dagbesteding Dichtbij de tuin bevindt zich in een rustige omgeving, op 400 meter lopen van het centrum van Heesch. De locatie is goed te bereiken met de fiets en vanaf de A59 met de auto. De bushalte is 1 kilometer verderop.

Website https://www.facebook.com/dichtbijdetuin
Aantal open plaatsen 1
Totaal aantal plaatsen 12

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Dagbesteding en werk
Groene dagbesteding
Doelgroep
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Kerkweg 2
5384 NL Heesch
 • Dichtbij de Tuin
  Kerkweg 2
  5384 NL Heesch

Chat met ons