Naar inhoud
Vogelhuisje Gennep LR

Ambachtelijk Hout

Ambachtelijk Hout in Gennep is een locatie voor dagbesteding en aangepast werk en al jaren een begrip in de regio. In onze werkplaatsen maken 24 werknemers en twee timmermannen met veel liefde ambachtelijk bewerkte producten van hoge kwaliteit. Voor zorg en ondersteuning zijn er dagelijks drie begeleiders aanwezig.
We maken de mooiste en leukste producten van hout, van vogelkooitjes tot complete interieuroplossingen. Opdrachtgevers uit binnen- als buitenland weten ons hiervoor te vinden, net als de overheid, de regionale middenstand en particulieren.

Als medewerker sta je bij ons altijd op de eerste plaats. Onze zorgmedewerkers en de timmermannen horen graag wat jij leuk vindt en wilt leren. Zij stemmen samen met jou af aan welke vaardigheden je gaat werken, zowel op sociaal vlak als op het gebied van houtbewerking. Wat dat laatste betreft: onze timmermannen helpen je graag om zelfstandig te leren werken met machines als de CNC frees, vlakbank en zagen – waarvoor we uiteraard alle benodigde beschermingsmiddelen in huis hebben en veiligheidsvoorschriften volgen. Ben je er klaar voor om bij een regulier bedrijf aan de slag te gaan, dan vinden we in ons uitgebreide netwerk vast en zeker een leuke werkplek voor je.

Lijkt het je leuk om met hout te werken? Je bent van harte welkom voor om een keer te komen kijken of een dag mee te draaien. Onze werkplaats is van maandag tot en met donderdag geopend van 8:30 tot 16:30 uur en op vrijdag van 8:30 tot 12:30 uur. Jouw werktijden passen we natuurlijk aan je behoefte en wensen aan.

Foto's van Ambachtelijk Hout

Meer informatie over Ambachtelijk Hout

Voor wie

Mannen en vrouwen in de leeftijd van 14 tot 70 jaar met eenmatige tot lichte verstandelijke beperking.

Voorzieningen
  • Dagbestedingslocatie waar werken en leren centraal staat
  • Professionele houtbewerkingsmachines en -gereedschappen
  • Mogelijkheid tot doorstroom naar reguliere werkgever
Omgeving

De werkplaatsen van Ambachtelijk Hout zijn te vinden in hartjeGennep, op loopafstand van het winkelcentrum. De locatie is goed te bereikenmet de fiets, de auto en het openbaar vervoer.

Website https://www.facebook.com/Ambachtelijk-Hout-899968953422759/

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Dagbesteding en werk
Creatieve dagbesteding & ambacht
Doelgroep
Kinderen en jongeren (0-17 jaar)
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Steendalerstraat 68
6591 EH Gennep
  • Ambachtelijk Hout
    Steendalerstraat 68
    6591 EH Gennep