Naar inhoud
273 Gennep LR 24

Augustinus 5-7

Augustinus 5-7 is een geschakelde woning aan de rand van Gennep. Er wonen zes volwassen mannen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag.

Wonen


Jij wilt graag zelf beslissen wat je wilt doen en hoe je wilt leven. Maar je houdt ook van een huiselijke, warme sfeer. Dan past Augustinus 5-7 misschien wel heel goed bij jou. Je kunt er de dingen doen die jij fijn vindt. Lekker in je eentje of gezellig met de andere bewoners. Dat zijn allemaal mannen, de meesten zijn al wat ouder. Maar ze vinden het allemaal leuk om bezig te zijn. Er is in huis dus altijd wat te beleven. Maar je kunt ook de rust opzoeken. Je hebt namelijk alle ruimte bij Augustinus 5-7. Dat komt omdat je via een tussendeur zo van het ene huis naar het andere huis loopt.

Dagbesteding


Overdag ga je naar de dagbesteding. Vlak in de buurt zijn leuke mogelijkheden. Bijvoorbeeld bij Grand Café Open. Daar kun je werken in de keuken of op de kantoren. Eten maken, gasten bedienen, oud papier ophalen of de toiletten schoonhouden. Een andere leuke plek is dagbesteding De Dopheide. Daar kun je muziek maken, koken, lekker snoezelen of aan de slag op de tovertafel. Zoek je toch wat anders? Dan passen Boskant of DAC misschien bij jou. Zullen we samen kijken waar jij op je plek bent?

Begeleiding


Structuur en duidelijkheid zijn belangrijk voor jou. Daarom kijk je iedere dag samen met de begeleiding wat je wilt gaan doen. Heb je daar wat hulp bij nodig? Dan staat de begeleiding natuurlijk voor je klaar. En je kunt ook rekenen op de hulp van familie en vrijwilligers. Dat is nog gezelliger ook!

Foto's van Augustinus 5-7

Meer informatie over Augustinus 5-7

Voor wie

Voor mannen vanaf ongeveer 30 jaar met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag.

Voorzieningen

- Ruime, geschakelde woningen
- Veel aandacht voor individuele wensen
- Veel aandacht voor bejegening
- Dagbestedingslocaties in de buurt, zoals Boskant, DAC, Grand Café Open en Dopheide

Omgeving

Augustinus 5-7 ligt aan een rustige, doodlopende straat aan de rand van Gennep. Het winkelcentrum is vlak in de buurt. Net zoals het busstation (1 km) en de bushalte (200 m).

Aantal plaatsen per woning 2 x 3
Totaal aantal plaatsen 6

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Begeleid wonen
Doelgroep
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Augustinus 5-7
6591 RA Gennep
  • Augustinus 5-7
    Augustinus 5-7
    6591 RA Gennep