Naar inhoud
Header Dichterbij 5

Boomheide 1 t/m 31 (oneven nummers)

Zelfstandig wonen

Je eigen appartement, je eigen huishouden, maar wel altijd iemand in de buurt die even met je kan meekijken, je een handje hulp kan bieden en je vragen kan beantwoorden. Dat is begeleid wonen. Dat is fijn wonen!

Begeleiding

Bij begeleid wonen woon je zo zelfstandig mogelijk, maar hoef je niet álles zelf te doen. Misschien lukt het niet om zelfstandig te douchen, vind je het lastig om je geldzaken op orde te krijgen of heb je moeite je appartement netjes te houden. Dan is het goed om te weten dat er meerdere keren per dag iemand bij je langskomt om je hierbij te ondersteunen en te kijken hoe het met je gaat. Met je begeleiders kun je alles bespreken, niet alleen hoe je dag was.
Je trekt je eigen plan en hebt zelf de regie in handen. Heb je behoefte aan gezelschap, dan ben je welkom om aan te schuiven in de ontmoetingsruimte. Je kunt hier met je buren van de andere appartementen lunchen, avondeten en bijvoorbeeld een spannende film of voetbalwedstrijd kijken. Zelfstandig en toch samen.

Heb je plannen om op pad te gaan? Heb je afgesproken met familie of vrienden of ga je even de stad in? Geniet ervan! En heb je nog vragen, twijfels, krijg je een probleem niet zelf opgelost of wil je je verhaal kwijt? Begeleiding is aanwezig tussen 07.00 en 22.30, dus je kunt altijd bij ze terecht. Kan er niet direct iemand bij je zijn, dan kun je bellen of appen.

Foto's van Boomheide 1 t/m 31 (oneven nummers)

Meer informatie over Boomheide 1 t/m 31 (oneven nummers)

Voor wie

Mannen en vrouwen van 18 jaar tot 50-plus met een lichte tot matige verstandelijke beperking en gedragsproblematiek (borderline, autisme, adhd).

Voorzieningen

- Zelfstandige appartementen
- Begeleiding tussen 7 en 22.30 uur en nachtzorg
- We hebben een ontmoetingsruimte waar we samen koken, eten en activiteiten ondernemen.
- MFC de Boskant is op 100 meter afstand, waar zich de arts, fysiotherapie, tandarts etc. bevindt.

Omgeving

De appartementen van Begeleid wonen liggen in een rustige woonwijk in Gennep op loopafstand van het centrum. Ook een tochtje naar het park is gauw gemaakt. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft parkeergelegenheid voor deur.

Aantal plaatsen per woning 1
Totaal aantal plaatsen 15

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Begeleid wonen
Doelgroep
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Boomheide 1
6591RN Gennep
  • Boomheide 1 t/m 31 (oneven nummers)
    Boomheide 1
    6591RN Gennep

Chat met ons