Naar inhoud
273 Gennep LR 41

Boomheide 17A

Boomheide 17A is een groepswoning voor vijf ouder wordende mannen en vrouwen met een ernstige verstandelijke beperking. Tussen 7 uur ’s ochtends en 22 uur ’s avonds is er altijd begeleiding aanwezig. In de late avond en nacht staat de nachtzorg stand-by.

Bij Boomheide 17A leef je een rustig leven. Je begeleiders staan voor je klaar om je te ondersteunen bij je dagelijkse verzorging en bezigheden en zorgen ervoor dat alles in en om huis op rolletjes loopt. De dag volgt een vertrouwd ritme, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Jullie starten de dag rustig op, besteden de ochtend thuis en lunchen samen. Daarna ga je naar je dagbesteding. Weer thuis is het tijd voor een kopje koffie of thee en om even te ontspannen. Bij mooi weer is het heerlijk om onder een boom in de tuin op adem te komen. In de woonkamer naar muziek luisteren of tv kijken kan natuurlijk ook.

In het weekend stemmen we ons programma af met de groepen van Boomheide 7A en 5A. We gaan dan bijvoorbeeld naar de soos, naar een live uitzending van Radio Maro of wonen een keer een kerkdienst bij. En omdat we vlak bij het bos, de speeltuin en de kinderboerderij wonen, nemen we ook daar regelmatig een kijkje.

Foto's van Boomheide 17A

Meer informatie over Boomheide 17A

Voor wie

Ouder wordende mannen en vrouwen met een ernstige verstandelijke beperking.

Voorzieningen

- Gelijkvloers
- Aangepaste badkamer met hoog-laagbad
- Aangepaste tuin

Omgeving

Boomheide 17A ligt in een rustige woonwijk met meerdere woon- en zorglocaties van Dichterbij. Het bos, een aangepaste speeltuin en de kinderboerderij bevinden zich om de hoek. De dagbesteding is te voet bereikbaar en ook het centrum van Gennep is op loopafstand (2 km). De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Aantal plaatsen per woning 5
Totaal aantal plaatsen 5

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Beschermd wonen
Doelgroep
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Boomheide 17A
6591 RN Gennep
  • Boomheide 17A
    Boomheide 17A
    6591 RN Gennep

Chat met ons