Naar inhoud
180 Gennep LR 4

Boomheide 19A

Boomheide 19a is een moderne groepswoning voor vijf ouder wordende bewoners met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking en lichamelijke beperkingen. Zij hebben ieder een eigen slaapkamer met wastafel, delen twee badkamers en hebben een gezamenlijke woonkamer met keuken en beschutte tuin. Een van de kamers in het huis is een zogenoemde Topkamer, bestemd voor een tijdelijke bewoner die na een ziekenhuisopname niet in de eigen woning kan revalideren. 

Wonen op Boomheide 19a

Boomheide 19a is van alle gemakken voorzien. En dankzij het team van enthousiaste, toegewijde begeleiders en vrijwilligers woon je hier in een prettige sfeer en veilige omgeving. Zij stimuleren je om (sociale) vaardigheden te ontwikkelen en staan voor je klaar om je te helpen bij je algemene dagelijkse verrichtingen. Lukt het (even) niet meer zelf, dan nemen ze die met liefde van je over. Ook in je laatste levensfase kun je rekenen op hun deskundige zorg en ondersteuning.

Activiteiten

Thuis en in het dagactiviteitencentrum ondernemen we allerlei activiteiten die de zintuigen prikkelen: we luisteren muziek, maken een wandeling, rijden een rondje op de rolstoelfiets, nemen een voetenbad, ruiken en proeven in de keuken… alles om jou een fijne oude dag te bezorgen!


Voor wie

Ouder wordende mannen en vrouwen met een (zeer) ernstige verstandelijke of meervoudige beperking en bijkomende gezondheidsproblematiek.

Voorzieningen

- 24-uurs zorg en ondersteuning
- Rolstoelvriendelijke woning
- 2 badkamers, waarvan een met hoog-laagbad en tillift
- 5 slaapkamers met tilhulpmiddelen en hoog-laagbedden
- Grote rolstoelvriendelijke, beschutte tuin met terras
- (medische) ondersteuning beschikbaar (Expertise-afdeling Dichterbij)

Omgeving

Boomheide 19a ligt in een rustige woonwijk in Gennep op loopafstand van het centrum. Ook een tochtje naar het park is gauw gemaakt. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft parkeergelegenheid voor deur.

Aantal open plaatsen 1
Totaal aantal plaatsen 5

‹ Terug naar het overzicht
Gemeente
Gennep
Soort ondersteuning
Wonen
Begeleid wonen
Doelgroep
Voor ouderen (50-65+ jaar)
Adresgegevens
Boomheide 19a
6591RN Gennep
  • Boomheide 19A
    Boomheide 19a
    6591RN Gennep

Chat met ons