Naar inhoud
Technologie2

Boomheide 25A

Boomheide 25a is de prettige thuisbasis van vijf oudere bewoners met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking. Een aantal heeft ook lichamelijke beperkingen; hier is de woning op toegerust met onder meer til- en transfer hulpmiddelen. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer met wastafel. Zij delen twee badkamers en hebben een gezamenlijke woonkamer met open keuken en een fijne, beschutte tuin.

Begeleiding

Overdag ga je naar je dagbesteding of volg je thuis een activiteitenprogramma op maat. Zoals je dat van Dichterbij gewend bent, focussen je begeleiders en vrijwilligers op je mogelijkheden, wensen en behoeften. Of je nu een handje hulp nodig hebt bij een paar dagelijkse verrichtingen of zorg op alle levensgebieden: jouw vraag staat centraal, het team is er voor jou. Je begeleiders hebben veel ervaring in de ondersteuning bij het ouder worden en het verlenen van palliatieve zorg. Je bent in goede handen.

Foto's van Boomheide 25A

Meer informatie over Boomheide 25A

Voor wie

Cliënten met een matige tot (zeer) ernstige verstandelijke of meervoudige beperking die deels intensieve zorg en ondersteuning nodig hebben en deels begeleiding.

Voorzieningen

- 24-uurs zorg en ondersteuning
- Rolstoelvriendelijke woning
- 2 badkamers, waarvan een met hoog-laagbad en tillift
- 5 slaapkamers met tilhulpmiddelen en hoog-laagbedden
- Grote rolstoelvriendelijke, beschutte tuin met terras
- (medische) ondersteuning beschikbaar (Expertise-afdeling Dichterbij)

Omgeving

Boomheide 25a ligt in een rustige woonwijk in Gennep op loopafstand van het centrum. Ook een tochtje naar het park is gauw gemaakt. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft parkeergelegenheid voor deur.


‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Begeleid wonen
Doelgroep
Ouderen (50+ jaar)
Wonen voor jongvolwassenen
Wonen voor volwassenen
Adresgegevens
Boomheide 25a
6591RN Gennep
  • Boomheide 25A
    Boomheide 25a
    6591RN Gennep