Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
3731 Gennep 1 1

Boomheide 7A

Boomheide 7A is een prettige thuisbasis voor zes mannen en vrouwen met een ernstig verstandelijke beperking en bijkomende gedragsproblematiek en/of problemen rondom het ouder worden. Tussen 7.30 uur ’s ochtends en 22 uur ’s avonds is er altijd begeleiding aanwezig. In de late avond en nacht staat de nachtzorg stand-by.

Overdag ga je naar je dagbesteding, maar als dat vanwege het ouder worden niet meer gaat, bieden we je thuis een fijn programma aan met belevingsgerichte activiteiten. We wandelen, fietsen, maken een voetenbadje voor je klaar, knutselen en koken, net waar je hoofd naar staat. In de tuin kun je heerlijk ontspannen onder de bomen met een kopje koffie of thee. Ook staat daar een trampoline waar je lekker op kunt springen of liggen.

In de weekenden stemmen we ons programma af met de buren van Boomheide 5A en 17A. We gaan dan bijvoorbeeld samen naar de soos, naar een uitzending van radio Maro of brengen een bezoek aan de kerk. En omdat we vlak bij het bos, de speeltuin en de kinderboerderij wonen, nemen we ook daar regelmatig een kijkje.

Foto's van Boomheide 7A

Meer informatie over Boomheide 7A

Voor wie

Mannen en vrouwen met een ernstig verstandelijke beperking, moeilijk verstaanbaar gedrag en problematiek rondom het ouder worden.

Voorzieningen

- Gelijkvloers
- Aangepaste badkamer met hoog-laagbad
- Aangepaste tuin met trampoline

Omgeving

Boomheide 7A ligt in een rustige woonwijk met meerdere woon- en zorglocaties van Dichterbij. Het bos, een aangepaste speeltuin en de kinderboerderij bevinden zich om de hoek. De dagbesteding is te voet bereikbaar en ook het centrum van Gennep is op loopafstand (2 km). De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Aantal open plaatsen 1
Aantal plaatsen per woning 6 woonplekken; 5 dagbestedingsplekken

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Beschermd wonen
Dagbesteding
Belevingsgericht
Opvang
Doelgroep
Voor volwassenen (30-49 jaar)
Voor ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Boomheide 7A
6591 RN Gennep
  • Boomheide 7A
    Boomheide 7A
    6591 RN Gennep

Accepteer cookies voor chat