Naar inhoud
Vacature 17377 Gennep 5

Hummeltjeshof

Op Hummeltjeshof kun je komen wonen of logeren. We verklappen je vast: het is er heerlijk! En je bent er ook nog eens heel gezellig samen met andere kinderen en jongvolwassenen met een ernstige meervoudige beperking. 

Binnen bij de Hummeltjeshof

De woning is sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. We hebben een knusse woonkamer, een fijne tweede zithoek, een gezellige keuken, een snoezelruimte en twee badkamers. Eén van de badkamers is heel bijzonder: dat is een snoezelbadkamer. En voor we het vergeten: we hebben ook nog een groot balkon. Als je bij ons komt wonen, krijg je een eigen slaapkamer. Ben je een logee? Dan kan het zijn dat je je kamer deelt.

Hoe beleven wij een fijne dag?

We zorgen voor dagbesteding op maat. Dat kan op Hummeltjeshof, maar ook op een andere plek. Voor jou alleen of in een klein groepje. Wat vind je leuk, wat kun je goed, wat zou je nog graag leren? Je begeleiders kijken en luisteren goed naar wat jij graag doet en zorgen voor een programma dat precies bij jou past. Op Hummeltjeshof kun je snoezelen, tv kijken, muziek maken en luisteren, wandelen of bijvoorbeeld helpen met koken. We hebben ook een prachtige tovertafel en een Qwiek. Je kunt ook dagbesteding krijgen bij De Sprong of op een andere plek die bij jou past.

Vind je het leuk als je ouders op bezoek komen of bij je dagbesteding komen kijken? Nodig ze maar uit, ze zijn van harte welkom!

Maureen
Maureen Bij Hummeltjeshof is in coronatijd beeldbellen een fantastische oplossing. Begeleidster Maureen legt...

'Als je het ons vraagt…'

Meer informatie over Hummeltjeshof

Voor wie

Kinderen en jongvolwassenen met een ernstige meervoudige beperking en een medisch complexe zorgvraag.

Voorzieningen

- 24 uur per dag begeleiding en ondersteuning
- Verpleegkundig opgeleide medewerkers
- Samenwerking met orthopedagoog, arts VG en deskundigen als ergotherapeut, logopedist en fysiotherapeut
- Snoezelruimte en snoezelbadkamer
- Groot balkon
- Lift

Omgeving

Hummeltjeshof ligt in een rustige wijk in Gennep te midden van andere woningen van Dichterbij. We hebben een mooie tuin en een fraai balkon en vlakbij is ook nog een klein bos waar je heerlijk kunt wandelen. Een natuurlijke speeltuin en kinderboerderij liggen op loopafstand.

Website https://www.facebook.com/Hummeltjeshof-331073980406587/
Aantal plaatsen per woning In principe: 6 x wonen en 6 x logeren (als er open woonplekken zijn, kunnen er meer kinderen logeren).

Foto's van Hummeltjeshof


‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Begeleid wonen
Hulp
Onderzoek en behandeling
Opvang
Logeeropvang
Doelgroep
Kinderen en jongeren (0-17 jaar)
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Adresgegevens
Stiemensweg 9
6591 MD Gennep
  • Hummeltjeshof
    Stiemensweg 9
    6591 MD Gennep