Naar inhoud
115 - Gennep

Kunstatelier de Kunstschat

Ben je creatief? Houd je van schilderen en vind je het leuk om kunstwerken te maken van papier-maché? Kom dan naar atelier de Kunstschat. Hier kun je al je inspiratie kwijt! We hebben twee atelierruimtes en een kleurrijke winkel waar we onze creaties verkopen. We werken voor onszelf en in opdracht van gemeenten, verenigingen, bedrijven en particulieren. Of ze nu vragen om een schilderij, kraamcadeautjes of carnavalspoppen, wij maken er wat moois van!

Bij de Kunstschat is altijd van alles te doen, omdat wij onze locatie zelf beheren en onderhouden. Koffie zetten, vegen, afwassen, boodschappen doen, de winkel op orde houden, de klanten bedienen: iedereen helpt een handje mee. Bij de Kunstschat ben je op een ontspannen manier lekker in de weer.

Je cookie instellingen blokkeren YouTube.
Pas je instellingen aan om gebruik te maken van YouTube.

Foto's van Kunstatelier de Kunstschat

Meer informatie over Kunstatelier de Kunstschat

Voor wie

Kunstatelier de Kunstschat biedt dagbesteding aan mensen van18 tot 88 jaar met een verstandelijke beperking en lichte gedragsproblemen.

Voorzieningen
  • Twee ateliers
  • Eigen winkel
Omgeving

Kunstatelier de Kunstschat ligt in het gezellige centrum van Gennep. We hebben volop aanloop van cliënten en klanten en maken in de pauzes graag een wandeling door het dorp. De Kunstschat is goed bereikbaar met de fiets, auto en het openbaar vervoer.

Website https://www.facebook.com/kunstatelier.kunstschat
Totaal aantal plaatsen 16

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Dagbesteding en werk
Creatieve dagbesteding & ambacht
Doelgroep
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Markt 13
6591BZ Gennep
  • Kunstatelier de Kunstschat
    Markt 13
    6591BZ Gennep