Naar inhoud
1015 - Grave - header

Kunstatelier de Kunstschat

Ben je creatief? Houd je van schilderen en vind je het leuk om kunstwerken te maken van papier-maché? Kom dan naar atelier de Kunstschat. Hier kun je al je inspiratie kwijt! We hebben twee atelierruimtes en een kleurrijke winkel waar we onze creaties verkopen. We werken voor onszelf en in opdracht van gemeenten, verenigingen, bedrijven en particulieren. Of ze nu vragen om een schilderij, kraamcadeautjes of carnavalspoppen, wij maken er wat moois van!

Bij de Kunstschat is altijd van alles te doen, omdat wij onze locatie zelf beheren en onderhouden. Koffie zetten, vegen, afwassen, boodschappen doen, de winkel op orde houden, de klanten bedienen: iedereen helpt een handje mee. Bij de Kunstschat ben je op een ontspannen manier lekker in de weer.


Voor wie

Kunstatelier de Kunstschat biedt dagbesteding aan mensen van 18 tot 88 jaar met een verstandelijke beperking en lichte gedragsproblemen.

Voorzieningen
  • Twee ateliers
  • Eigen winkel
Omgeving

Kunstatelier de Kunstschat ligt in het gezellige centrum van Gennep. We hebben volop aanloop van cliënten en klanten en maken in de pauzes graag een wandeling door het dorp. De Kunstschat is goed bereikbaar met de fiets, auto en het openbaar vervoer.

Website https://www.facebook.com/kunstatelier.kunstschat
Aantal open plaatsen 1
Totaal aantal plaatsen 16

‹ Terug naar het overzicht
Gemeente
Gennep
Soort ondersteuning
Ambacht en creatief
Dagbesteding
Doelgroep
Voor jongvolwassenen (18-30 jaar)
Voor volwassenen (30-50 jaar)
Voor ouderen (50-65+ jaar)
Adresgegevens
Markt 13
6591BZ Gennep
  • Kunstatelier de Kunstschat
    Markt 13
    6591BZ Gennep

Chat met ons