Naar inhoud
8253 - Grave portret

Papyrus

De Papyrus is een kunstatelier voor creatieve dagbesteding. Onze werkzaamheden zijn heel gevarieerd. We maken en schilderen objecten van papier-maché, schilderen en tekenen op doek en papier, kleien, beschilderen hout, werken in onze winkel en nemen wat huishoudelijke taken voor onze rekening. We werken ook samen met de winkeliers van Grave. Misschien heb je onze mooie versieringen weleens zien hangen in het dorp. In ons goed bezochte winkeltje verkopen we onze mooiste creaties.

Wil je een keer wat anders doen dan creatief bezig zijn, dan kan dat bij De Papyrus ook, hoor. We houden erg van koken, muziek en bewegen en hebben licht industrieel werk te doen. Verder werken we samen met dagbesteding de Zuid-Ooster in Grave en kinderboerderij Buitengewoon in Velp. Vind je dat leuk, dan kun je regelmatig een bezoekje brengen aan een van deze andere Dichterbij-locaties.
En heb je weleens een dag dat je even helemaal niets wil? Ook dan zit je bij De Papyrus goed, met een lekker kopje koffie en de krant. Bij De Papyrus willen we niets liever dan dat jij je thuis voelt en jezelf kunt zijn.

Foto's van Papyrus

Meer informatie over Papyrus

Voor wie

Volwassen mannen en vrouwen in de leeftijd van 18 jaar tot65+ met een lichte of matige verstandelijke beperking zijn welkom bij De Papyrusvoor (creatieve) dagbesteding.

Voorzieningen
  • Monumentaal pand met winkeltje
  • Grote groepsruimtes
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Eigen parkeerplaatsen
Omgeving

Dagbesteding De Papyrus is gevestigd in een prachtigmonumentaal pand midden in het sfeervolle centrum van Grave. De locatie is goedbereikbaar met de fiets, auto en het openbaar vervoer. Voor de deur isparkeergelegenheid.

Website https://www.facebook.com/pg/depapyrus/about/
Aantal open plaatsen 0
Totaal aantal plaatsen 0

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Dagbesteding en werk
Arbeidsmatige dagbesteding
Creatieve dagbesteding & ambacht
Multimedia & IT dagbesteding
Doelgroep
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Klinkerstraat 15
5361GV Grave
  • Papyrus
    Klinkerstraat 15
    5361GV Grave

Chat met ons