Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
3731 Gennep 1 1

De Hultenhoek

De Hultenhoek ligt op een heerlijk rustige plek, midden in de natuur. De zorgboerderij biedt dagbesteding en dagopvang voor mobiele volwassenen en ouderen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking in combinatie met moeilijk verstaanbaar gedrag door bijvoorbeeld autisme, hechtingsproblemen of wanen.

Twee groepen


De Hultenhoek heeft twee groepen. In groep A is plaats voor maximaal 9 mensen. Groep B is met 6 plekken net ietsje kleiner. Iedere groep heeft 2 begeleiders. Zij zorgen voor de voorspelbaarheid, duidelijkheid en structuur die jij nodig hebt. Je weet elke dag precies wat er op het programma staat. De Hultenhoek laat dat zien met picto’s. Je begeleiders kijken goed naar wat jij leuk vindt en kunt.

Wat kun je allemaal doen?


Allebei de groepen gaan veel naar buiten. Je kunt bijvoorbeeld stallen uitmesten of glas ophalen in het dorp. We kloven ook hout. Dat stapel je daarna op of je stopt het in kratten of in de aanhangwagen. Misschien wil je wel mee om het weg te brengen naar klanten? Dat kan! Je kunt ook binnen leuke dingen doen. Bijvoorbeeld puzzels maken, papier versnipperen, was opvouwen of koken en bakken. Één keer in de week gaan we met onze eigen bus boodschappen doen in Boxmeer.

Foto's van De Hultenhoek

Meer informatie over De Hultenhoek

Voor wie

Voor mobiele (jong)volwassenen en ouderen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking in combinatie met moeilijk verstaanbaar gedrag door bijvoorbeeld autisme, hechtingsproblemen of wanen.

Voorzieningen

- Zorgboerderij voor dagbesteding en dagopvang
- Veel aandacht voor voorspelbaarheid, duidelijkheid en structuur
- Veel fysieke activiteiten, maar ook ‘beleven’ is mogelijk
- Activiteiten op de boerderij en in het dorp
- Eigen bus

Omgeving

De Hultenhoek ligt twee kilometer buiten het dorp Groeningen. De omgeving is heerlijk rustig en prikkelarm. De dorpsbewoners weten wie wij zijn, omdat we regelmatig glas en oud papier ophalen.

Website http://www.dehultenhoek.nl/
Aantal open plaatsen 1
Totaal aantal plaatsen 15

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Dagbesteding
Doelgroep
Voor jongvolwassenen (18-29 jaar)
Voor volwassenen (30-49 jaar)
Voor ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Hultenhoek 14
5826 AE Groeningen
  • De Hultenhoek
    Hultenhoek 14
    5826 AE Groeningen

Accepteer cookies voor chat