Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
9223 - 10280 - Grubbenvorst - header

De Baersdonck

Bij De Baersdonck in Grubbenvorst staan achttien mooie studiowoningen; negen op de begane grond en negen daarbovenop. Ben je klaar om de volgende stap te zetten in je leven, bijvoorbeeld na een behandeling bij STEVIG, dan kun je voor een van deze studio’s in aanmerking komen. Je hebt er je eigen woon- en slaapkamer, douche en toilet. Je hebt een kooktoestelletje, maar kunt ook samen met je medebewoners en begeleiders eten in de keuken en huiskamer in het hoofdgebouw.

Het prachtige hoofdgebouw van de Baersdonck is een voormalige basisschool. In dit gebouw zitten ook de gratis bibliotheek, een creatief atelier, onze eigen kantine en een prachtig theater! In de gezellige kantine kun je een handje helpen, bijvoorbeeld met het schenken van koffie, het voorbereiden van een lunch of bij andere activiteiten. Ook in het dorp is van alles te doen. Zie jij jezelf al meedraaien in de keuken van een lunchroom? Of zou jij graag allerlei klusjes doen als huismeester van het bejaardencentrum? Jij mag het zeggen en dan gaan we samen op zoek! We ontwikkelen steeds meer mooie initiatieven met de inwoners, verenigingen en ondernemers van Grubbenvorst om voor elkaar van betekenis te zijn.


Voor wie

Volwassen mannen en vrouwen in de leeftijd van 18 tot 70 met een lichte verstandelijke beperking en soms moeilijk verstaanbaar gedrag.

Voorzieningen
  • 24-uurs-begeleiding en ondersteuning
  • Woonlocatie met dagbesteding
  • Toepassing van e-health (apps, gps-trackers, serious gaming) om de zelfstandigheid van de bewoners te bevorderen
  • De studio’s op de begane grond en het hoofdgebouw zijn rolstoeltoegankelijk
Omgeving

Woonlocatie De Baersdonck ligt in het centrum van Grubbenvorst en op steenworp afstand van de Maas. De Baersdonck is goed bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer.

Website https://www.facebook.com/Baersdonck/?ref=br_rs
Aantal open plaatsen 0
Aantal plaatsen per woning 1
Totaal aantal plaatsen 17

‹ Terug naar het overzicht
Gemeente
Grubbenvorst
Soort ondersteuning
Dagbesteding
Begeleid wonen
Belevingsgericht
Horeca
Wonen
Doelgroep
Voor jongvolwassenen (18-30 jaar)
Voor volwassenen (30-50 jaar)
Voor ouderen (50-65+ jaar)
Adresgegevens
Julianastraat 3 Kloosterstraat 76
5971BP Grubbenvorst
  • De Baersdonck
    Julianastraat 3 Kloosterstraat 76
    5971BP Grubbenvorst

Chat met ons