Naar inhoud
8 algemeen 8

Boommarterstraat

Locatie Boommarterstraat is een grote twee-onder-een-kapwoning in Heijen. We wonen met zes bewoners in één huis, maar kunnen ook via een tussendeur naar de bewoners van het andere huis toe. Het huis heeft een voor- en achtertuin, zodat je alle ruimte hebt.

Overdag kun je bijvoorbeeld aan het werk bij de DIA/Intos of de supermarkt, maar als je liever met dieren en planten werkt, kun je ook bij zorgboerderij de Graspol of Groenbedrijf Milsbeek aan de slag. We vinden het belangrijk dat je doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Daarom gaan we samen op zoek naar een dagbesteding die bij je past.

Na de dagbesteding kun je gaan sporten of muziek maken. Sommige bewoners gaan voetballen, andere leven zich uit bij de samba-percussiegroep of in de drumband, of laten hun creativiteit de vrije loop bij hobbyclub De Drupkes. Je kunt natuurlijk ook je vrienden of vriendinnen uitnodigen voor een gezellige middag of avond. Als je aangeeft wat je leuk vindt om te doen, proberen we samen te zoeken naar de mogelijkheden.

Eén keer in het jaar wordt het dorpsfeest Heisa georganiseerd. Daar doet locatie Boommarterstraat ook aan mee, om te laten zien wie we zijn en wat we doen.

Meer informatie over Boommarterstraat

Voor wie

Op locatie Boommarterstraat wonen in totaal 12 mannen en vrouwen inde leeftijd van 23 tot 51 jaar met een verstandelijke beperking en moeilijkverstaanbaar gedrag.

Voorzieningen
  • 24 uur per dag begeleiding en ondersteuning
  • Tuin
  • Verschillende dagbestedinglocaties in de buurt
Omgeving

De locatie Boommarterstraat is een twee-onder-een-kapwoningin een rustige omgeving in het dorp Heijen, dat grenst aan Gennep.

Aantal plaatsen per woning 6
Totaal aantal plaatsen 12

Foto's van Boommarterstraat


‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Begeleid wonen
Hulp
Onderzoek en behandeling
Doelgroep
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Boommarterstraat 5, 7
6598CE Heijen
  • Boommarterstraat
    Boommarterstraat 5, 7
    6598CE Heijen

Chat met ons