Naar inhoud
2969 Ottersum

Broeksingel

De Broeksingel Malden is een locatie die bestaat uit vier rijtjeswoningen, midden in een woonwijk. Ieder huis heeft een gezamenlijke woonkamer, keuken en badkamer, maar elke bewoner heeft een eigen slaapkamer.

Tussen 10:00u en 15:00u is het heel stil in huis, dan zijn we op de dagbesteding. Iedereen doet iets anders: je kunt gaan werken bij de supermarkt, koffie en thee schenken in het verzorgingstehuis, dieren verzorgen op de zorgboerderij of knutselen. Als we thuis zijn, drinken we samen koffie. We vinden het ook leuk om te koken; elke avond kookt er iemand anders. Diegene mag zelf een menu samenstellen en dit voor de andere bewoners koken. Om 20:00u kijken we samen Goede Tijden, Slechte Tijden, dat slaan we nooit over!

We vinden het leuk om af en toe een uitstapje te maken. Het winkelcentrum, zwembad en de bioscoop zijn om de hoek, maar soms reizen we wat verder. Dan gaan we met de taxi naar Nijmegen voor een disco-avond of voor de kookclub. Als het lekker weer is, fietsen we graag naar het zweefvliegveld om daar van de vliegtuigen te genieten. Sommige bewoners gaan naar de sportclub; voetbal, hockey, net wat je leuk vindt!

Foto's van Broeksingel

Meer informatie over Broeksingel

Voor wie

Mensen vanaf 18 jaar met een lichte tot matigeverstandelijke beperking mogen hier komen wonen.

Voorzieningen
 • Tuin
 • Winkelcentrum
 • Busverbinding richting Venlo en Nijmegen
 • GVO-activiteiten
 • Sportclubs
 • 24-uursbegeleiding
 • Nachtdienst beschikbaar
Omgeving

De Broeksingel ligt midden in een woonwijk op loopafstandvan het centrum. Verder zijn een zwembad, bioscoop en verschillende sportclubsin de buurt.

Aantal plaatsen per woning 4 à 5
Totaal aantal plaatsen 18

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Begeleid wonen
Doelgroep
Volwassenen (30-49 jaar)
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Broeksingel 17-19-23-25-27
6581HA Malden
 • Broeksingel
  Broeksingel 17-19-23-25-27
  6581HA Malden