Naar inhoud
18028 Stevig Arbeidsmarkt 1

Het Kruispunt - STEVIG

MFC Het Kruispunt is onderdeel van behandelcentrum STEVIG. Mannen en vrouwen vanaf 16 jaar kunnen bij ons terecht voor onderzoek en behandeling met verblijf. Je verblijf bij ons is in principe van korte duur. We streven ernaar dat je zo snel mogelijk terug kunt naar je vertrouwde plek in je eigen omgeving.

Waarom ben je vastgelopen in je leven? Op die vraag zoeken we samen het antwoord. Vervolgens brengen we je de cognitieve en sociaal-emotionele vaardigheden bij die je helpen je weerbaarheid te vergroten. We leren je omgaan met een vaste planning en doorbreken je agressieve gedrag door je nieuwe manieren aan te reiken waarmee je veel meer voor elkaar krijgt. Heb je een verslaving, dan volg je het programma Sterker dan de kick. Kamp je met psychoses, dan behandelen we je ook met medicatie.

Bij MFC Het Kruispunt staat je kwaliteit van leven centraal. We nemen je bij de hand om te laten zien wat voor jou niet en juist heel goed werkt. Onze aandacht gaat daarbij uit naar alle levensdomeinen (gezondheid, sociale contacten, werk, vrije tijd, sport, huishoudelijke taken). Om een goede balans te bereiken moeten al die domeinen immers in evenwicht zijn.

Je dagprogramma bestaat uit verschillende blokken en wordt op maat voor jou samengesteld. Een blok duurt 45 minuten en wordt afgewisseld met je behandelprogramma. Een greep uit de activiteiten die je kunt doen: licht industrieel werk, creatief, koken en bakken, sporten (tafeltennissen, voetballen) en onderhoud van het terrein en onze dierenweide. Op onze locatie bevindt zich ook een winkel en horecagelegenheid waar je aan de slag kunt.

Foto's van Het Kruispunt - STEVIG

Meer informatie over Het Kruispunt - STEVIG

Voor wie

Mannen en vrouwen van jaar tot 65+ met een lichtverstandelijke beperking, sterke gedragsproblemen en/of psychiatrischeproblematiek.We hebben ook ruimte voor justitiële/forensische cliënten.

Voorzieningen
  • Zorg en behandeling met (kortdurend) verblijf
  • Verschillende lokalen voor dagbesteding
  • Gelijkvloers; rolstoeltoegankelijk
  • Horeca en winkel op het terrein
Website https://www.stevig.nl
Aantal open plaatsen 0
Totaal aantal plaatsen 29

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Beschermd wonen
Dagbesteding en werk
Arbeidsmatige dagbesteding
Creatieve dagbesteding & ambacht
Groene dagbesteding
Horeca dagbesteding
Hulp
Onderzoek en behandeling
Hulp bij sterke gedragsproblemen (STEVIG)
Forensische zorg (STEVIG)
Opvang
Crisisopvang
Doelgroep
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Wanssumseweg 14
5807EA Oostrum
  • Het Kruispunt - STEVIG
    Wanssumseweg 14
    5807EA Oostrum

Accepteer cookies voor chat