Naar inhoud
Locaties

Arendsvlucht

Op Arendsvlucht 79 en 81 in Oss zijn twee appartementen samengevoegd tot een ruime woonlocatie voor vier bewoners vanaf 50 jaar. De groep is rustig, de sfeer gemoedelijk: een fijn thuis voor de oude dag. En wat ideaal is: het appartement bevindt zich onder één dak met verzorgingshuis de Wellen. Meedoen aan de bingo, een kopje koffie in het restaurant of even naar de kapper: het is allemaal binnen handbereik.

Bij Arendsvlucht voltrekken de dagen zich in een prettig tempo. Ontspannen en genieten staan voorop. Een aantal dagdelen per week bezoek je de dagbesteding, de rest van de week vul je samen met je begeleiders in. Maak je graag een wandeling? Vind je het leuk om wat klusjes te doen in de Wellen? Heb je zin in een potje Rummikub of een spelletje op de laptop? Ben je graag met breipennen en haaknaalden in de weer? Wil je muziek draaien of even tv kijken? Ga je een uurtje alleen op pad of heb je zin om aan te sluiten bij een activiteit van het verzorgingscentrum? Bij ons kun je alle kanten op.

’s Avonds eten we samen in het appartement. Fijn als je helpt met het schillen van de aardappels en het dekken van de tafel. Zullen we na de maaltijd nog een blokje omgaan? Of is het mooi geweest voor vandaag? Jij bepaalt het ritme, ook vandaag is het jouw dag.

Foto's van Arendsvlucht

Meer informatie over Arendsvlucht

Voor wie

Mannen en vrouwen vanaf 50 jaar met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Voorzieningen

- 24-uurs zorg
- Appartement met gezamenlijk balkon
- Rolstoelvriendelijk
- Badkamer met douchestoel
- Met gebruikmaking van de voorzieningen van verzorgingshuis de Wellen, zoals kapper, café-restaurant, winkeltje

Omgeving

Het appartement van de Arendsvlucht is gelegen in verzorgingscomplex De Wellen. Het centrum van Oss is op loopafstand, net als het treinstation. Dagbesteding de Kwiek is nabij.

Aantal plaatsen per woning 4
Totaal aantal plaatsen 4

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Doelgroep
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Arendsvlucht 79-81
5341 AW Oss
  • Arendsvlucht
    Arendsvlucht 79-81
    5341 AW Oss