Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
Dichterbij 3

De Hulst

Mannen en vrouwen vanaf 18 jaar vinden bij het Centrum voor Dagbesteding De Hulst een fijne dagbesteding. We hebben verschillende groepen waar ieder zijn of haar plekje kan vinden: met extra structuur, arbeidsmatig en belevingsgericht. Beweging vinden we voor iedereen belangrijk. Daar besteden we dan ook veel aandacht aan.

Je begeleiders kijken en luisteren goed naar je mogelijkheden, beperkingen en voorkeuren. Samen stellen jullie een aantal ontwikkeldoelen op. Aan welke talenten en vaardigheden gaan jullie werken? Welke uitdagingen kun je aan? Jij bent aan zet!

Bij De Hulst werken we samen met verschillende therapeuten (orthopedagoog, fysio- en speltherapeut, logopedist) die je zo nodig kunnen ondersteunen bij het bereiken van je doelen. In een sfeer van vertrouwen en veiligheid haal je bij De Hulst het beste uit jezelf. Zoals je al wel snel zult merken, pakken we dit heel serieus, maar ook altijd met veel plezier en humor aan. Kom je een keer kijken?

Foto's van De Hulst

Meer informatie over De Hulst

Voor wie

Mannen en vrouwen van 18 jaar tot 50+ met een lichte toternstige verstandelijke beperking of ernstige meervoudige beperkingen enbijkomende gedragsproblematiek.

Voorzieningen
  • Dagbesteding met verschillende groepen
  • Ruime keuken voor activiteiten
  • Gymzaal voor activiteiten
  • Rolstoelvriendelijke omgeving
Omgeving

De Hulst ligt op een prachtige locatie in Oss, op loopafstandvan winkelcentrum de Ruwaard, een kinderboerderij en het zwembad. De Hulst is goedbereikbaar met alle vervoer en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

Aantal open plaatsen 0
Totaal aantal plaatsen 0

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Dagbesteding
Belevingsgericht
Hulp
Onderzoek en behandeling
Doelgroep
Voor jongvolwassenen (18-29 jaar)
Voor volwassenen (30-49 jaar)
Voor ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Verdistraat 89
5343VD Oss
  • De Hulst
    Verdistraat 89
    5343VD Oss

Accepteer cookies voor chat