Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
7534 3

Kunstfabriek Oss

De Kunstfabriek is een uniek atelier in het centrum van Oss waar je aan de slag kunt met verschillende kunstvormen. Schilderen met olieverf, speksteen bewerken, mooie creaties maken van keramiek, papier maché of textiel, toneelspelen, muziek en poëzie maken, … het is te veel om op te noemen. Je kunt bij ons al je talenten kwijt en heel veel nieuws leren!

Bij onze dagbesteding hebben we ook een winkeltje waar we onze bijzondere zelfgemaakte cadeautjes verkopen. Er lopen dus geregeld bezoekers binnen. Gezellig! Als je dat leuk vindt, kun je onze gasten een rondleiding geven.

Wij laten graag vol trots zien wat we in huis hebben. Zo doen we regelmatig mee aan regionale en landelijke exposities, maatschappelijke projecten en festivals. Ook werken we in opdracht. We maken bijvoorbeeld decoraties of cadeautjes voor bedrijven en organisaties. Samen met onze begeleiders en vrijwilligers kun je daar naar hartenlust aan werken.

Wil je een keer langskomen om de sfeer en onze koffie te proeven? Je bent van harte welkom! Je kunt ook alvast een kijkje nemen op onze website: www.kunstfabriekoss.nl.


Voor wie

Mannen en vrouwen van 18 tot 80 jaar met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Voorzieningen
  • Creatieve dagbesteding
  • Vele kunsttechnieken, alle denkbare materialen
  • Eigen winkel
  • Midden in de samenleving
Omgeving

De Kunstfabriek staat in het centrum van Oss. Onze ingang is gelegen aan het park waar we in de zomer graag werken of recreëren. Dankzij onze centrale locatie weten mensen ons goed te vinden.

Website https://www.kunstfabriekoss.nl/
Aantal open plaatsen 2
Totaal aantal plaatsen 0

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Dagbesteding
Ambacht en creatief
Opvang
Doelgroep
Voor jongvolwassenen (18-29 jaar)
Voor volwassenen (30-49 jaar)
Voor ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Sint Barbaraplein 3
5341LK Oss
  • Kunstfabriek Oss
    Sint Barbaraplein 3
    5341LK Oss

Chat met ons