Naar inhoud
Werkkracht Oss5

Werkkracht Oss

Heb je zin om de handen uit de mouwen te steken? Kom dan naar Werkkracht! We zijn in 2018 verhuisd naar een prachtig nieuw onderkomen in Oss, waar Werkkracht Heesch en Printshop Oss zijn samengegaan. Deze centrale locatie biedt ons veel mogelijkheden tot samenwerking, bijvoorbeeld met het gemeentehuis, het Jan Cunenpark, de bibliotheek, het theater de Lievekamp en de bioscoop.  

Bij Werkkracht werk je samen met je collega’s in verschillende sfeervolle werkruimtes aan uiteenlopende opdrachten voor bedrijven in de omgeving. Denk aan verzendwerk, licht montagewerk, sorteren, ompakken en inpakken. Samen met je begeleider bespreek je jouw mogelijkheden en wat je graag doet, zodat je altijd op je eigen niveau kunt werken en steeds een nieuwe uitdaging kunt aangaan of nieuwe vaardigheden kunt leren. Heb je behoefte aan een eigen werkplek met weinig prikkels? Geen probleem, we hebben een aantal WAT-ruimtes waar je heerlijk rustig kunt werken.

Meer informatie over Werkkracht Oss

Voor wie

Mannen en vrouwen vanaf 18 jaar met een lichte tot matige verstandelijke beperking en mogelijk bijkomend moeilijk verstaanbaar gedrag.

Voorzieningen
  • Verschillende werkruimtes
  • Prikkelarme WAT-ruimte
  • Toegankelijke voor mensen in rolstoel
Omgeving

Werkkracht bevindt zich in het hart van Oss, in een nieuw pand aan de Raadhuislaan. De locatie is goed bereikbaar met de fiets, de auto en het openbaar vervoer.

Website https://www.facebook.com/werkkracht.dichterbij.1
Totaal aantal plaatsen 40

Foto's van Werkkracht Oss


‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Dagbesteding en werk
Arbeidsmatige dagbesteding
Doelgroep
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Raadhuislaan 11
5341 GL Oss
  • Werkkracht Oss
    Raadhuislaan 11
    5341 GL Oss

Chat met ons