Naar inhoud
Dichterbij-beschermd-wonen-wlz

Dagbesteding specifieke groep 5, locatie Ziep

Met vier vaste begeleiders biedt Dagbesteding specifieke groep 5 je een veilige en vertrouwde plek voor dagbesteding. In ons onderkomen op het terrein van de Ziep werken we in twee subgroepjes met aandacht en begeleiding op maat voor elke persoon. Jouw behoeften, wensen en mogelijkheden staan bij ons centraal.

Bij ons ben je aan het juiste adres voor in- én ontspanning. Zo hebben we vaste projecten, zoals het milieuproject, waarvoor we dagelijks bij mensen in de buurt langsgaan om glas en papier op te halen, te sorteren en weg te brengen. Ook hebben we een eigen sportterrein waar je je heerlijk kunt uitleven.

Onze activiteiten zijn laagdrempelig; we bekijken per dag of je eraan toe bent om mee te doen. Als het kan, gaan we in groepsverband aan de slag, maar we begrijpen het als dit een keer iets te veel gevraagd is. We bedenken dan een programma voor je met individuele activiteiten voor een fijne daginvulling, uiteraard met de nodige begeleiding.

Foto's van Dagbesteding specifieke groep 5, locatie Ziep

Meer informatie over Dagbesteding specifieke groep 5, locatie Ziep

Voor wie

Mannen en vrouwen van 18 tot 70 jaar met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag.

Voorzieningen

- 6 uur per dag begeleiding en ondersteuning
- Dagbesteding
- Ruim aanbod aan activiteiten
- Eigen sportterrein
- Vervoer naar en van de dagbesteding

Omgeving

De Ziep, het terrein waarop ons dagbestedingsgebouw staat, ligt in het buitengebied van Ottersum, midden in het groen. Het terrein is vrij van verkeer en niet goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De kernen van Gennep en Ottersum liggen op ongeveer 5 kilometer afstand.

Totaal aantal plaatsen 9

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Dagbesteding en werk
Doelgroep
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
De Ziep 1
6595 NZ Ottersum
  • Dagbesteding specifieke groep 5, locatie Ziep
    De Ziep 1
    6595 NZ Ottersum

Accepteer cookies voor chat