Naar inhoud
Locaties

De Ziep 9

De Ziep in Ottersum is een bijzondere woonlocatie met dagbesteding voor mannen en vrouwen van 18 jaar tot 65-plus met een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. De Ziep heeft tien woongroepen met vier tot vijf bewoners, heerlijk rustig en midden in het groen. We bieden ook crisisopvang aan mensen die zijn vastgelopen. Met een zinvolle dagbesteding helpen we hen om hun normale leven weer op te pakken.

De Ziep 9


De Ziep 9 is een schakelwoning voor vijf bewoners. Je hebt een slaapkamer met badkamer én een tuintje voor jezelf. Hier kun je je in alle rust terugtrekken tussen je eigen spullen, in je eigen sfeer. Maar natuurlijk kun je ook altijd terecht in de gezamenlijke woonkamer en tuin. Even wat drinken en vertellen over je dag als je thuiskomt van je dagbesteding. Samen eten. Een spelletje spelen, tv kijken of muziek luisteren. Gezelligheid gegarandeerd!

Dagbesteding


Net als je medebewoners ga je overdag naar je dagbestedingsplek, te voet of met de bus. Daarna en in het weekend ondernemen we allerlei activiteiten, individueel, met de andere bewoners en ook regelmatig met de bewoners van de andere woningen op het terrein. Vinden je familieleden het leuk om langs te komen en mee te doen? Ze zijn altijd welkom!

Begeleiding

Je hebt een vast team van begeleiders die jou door en door kennen. Wat je zelf kunt doen, doe je zelf, maar heb je hulp nodig, dan staat er altijd iemand voor je klaar. Samen met jou en je verwanten bespreken je begeleiders je mogelijkheden, behoeften en wensen en stellen zij een stimulerend ondersteunings- en dagprogramma voor je samen.

Foto's van De Ziep 9

Meer informatie over De Ziep 9

Voor wie

Volwassen of ouder wordende mannen met een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking en bijkomende (gedrags)problemen.

Voorzieningen

- 24-uurs woonzorg
- Theehuis voor gezamenlijke activiteiten
- Sportveld
- Belevingsgerichte speeltuin
- Paardrijden
- Bosrijke omgeving
- Rolstoelvriendelijk

Omgeving

De Ziep ligt in het buitengebied van Ottersum, midden in het groen. Het terrein voor zeer beschermd wonen is vrij van verkeer. De dorpskernen van Gennep en Ottersum liggen vijf kilometer verderop. De Ziep is niet goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Aantal plaatsen per woning 5
Totaal aantal plaatsen 5

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Beschermd wonen
Begeleid wonen
Opvang
Crisisopvang
Doelgroep
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
De Ziep 9
6595 NZ Ottersum
  • De Ziep 9
    De Ziep 9
    6595 NZ Ottersum

Chat met ons