Naar inhoud
Bakken Oeffelt LR

Bakkerij Op de Beek

De bakkers van bakkerij Op de Beek in Panningen bakken (h)eerlijke broden, koekjes en vlaaien. Maar ook hartige taarten. En worstenbroodjes. De bakkers hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking. Ze worden begeleid door een team van agogisch medewerkers, vrijwilligers en stagiaires.

Zie je jezelf al in de bakkerij werken? Als eerste pak je de iPad. Daarop vind je het recept. Dan zoek je alle ingrediënten bij elkaar. Nu ga je echt aan de slag: je mengt alles tot het deeg of beslag precies goed is. Dan stort je het uit in de goede bakvorm. Of je legt alles netjes op de bakplaten. Daarna moet het deeg omhoog komen. Dat heet rijzen. De bakkerij heeft daarvoor een speciale rijskast. En daarna: hup, de oven in! Natuurlijk krijg je alle hulp die je nodig hebt. En je zult merken: je redt je steeds beter op eigen kracht.

Alles wat je bakt, wordt natuurlijk ook verkocht. Al die lekkere dingen gaan naar bakkers, slagers en (sociale) restaurants in de buurt. En naar woonvoorzieningen van Dichterbij. En naar mensen die even langskomen omdat ze zin hebben in iets lekkers. Misschien wel je ouders ... Zou dat niet leuk zijn? 

Foto's van Bakkerij Op de Beek

Meer informatie over Bakkerij Op de Beek

Voor wie

Volwassenen tot 67 jaar met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Voorzieningen
  • Invalidentoilet
  • Kleedlokalen
  • Doucheruimte
  • Kantine
Omgeving

Bakkerij Op de Beek ligt op een industrieterrein in Panningen. Je kunt er met het openbaar vervoer makkelijk komen. Naast de bakkerij staat een sportschool en aan de overkant is een kringloopwinkel. Op warme dagen kun je in de pauze lekker op het grasveld naast de bakkerij genieten van de zon.

Website https://www.facebook.com/Bakkerij-Op-de-Beek-392946660772151/
Aantal plaatsen per woning 5
Totaal aantal plaatsen 24

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Dagbesteding en werk
Creatieve dagbesteding & ambacht
Doelgroep
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
J.F. Kennedylaan 254
5981 WX Panningen
  • Bakkerij Op de Beek
    J.F. Kennedylaan 254
    5981 WX Panningen