Naar inhoud
Koffie Heijen 2

Arbeid en Activiteiten Meerschot

Kom je naar Arbeid- en activiteitencentrum Meerschot, dan kun je rekenen op een gevarieerd dagprogramma in een gezellige groep op een sfeervolle locatie. De activiteiten stemmen we goed af op jouw zorgvraag, interesses en mogelijkheden. Ook proberen we samen een zinvolle bijdrage te leveren aan de samenleving. Ben je al wat ouder, dan zijn rust en een goede sfeer misschien belangrijker voor je dan werken. Je begeleiders en onze vrijwilligers bewegen mee met jouw tempo en stellen jouw behoefte centraal. Samen trainen we je dagelijkse vaardigheden, houden we je geheugen in conditie en oefenen we als dat gaat met lezen en schrijven.

Wat je bij ons zoal kunt doen en ondernemen? We halen de was op bij restaurants in de omgeving en brengen die netjes gewassen, gestreken en gevouwen weer terug. We verrichten productiewerkzaamheden voor bedrijven in de omgeving en verzorgen de koffie, thee en lunch voor een aantal van onze buren in het wijkcentrum. Je voert deze werkzaamheden zo zelfstandig mogelijk uit, maar heb je wat uitleg of ondersteuning nodig, dan staan je begeleiders uiteraard voor je klaar.

We wandelen graag, spelen graag een spelletje, er wordt heerlijk gesnoezeld, fietsen we op de duo-fiets , kijken samen tv, knutselen we en nemen we natuurlijk geregeld de tijd voor een gezellig kopje koffie of thee. Je ziet: je hoeft je bij ons geen moment te vervelen!

Foto's van Arbeid en Activiteiten Meerschot

Meer informatie over Arbeid en Activiteiten Meerschot

Voor wie

Volwassen mannen en vrouwen met een matig tot ernstige verstandelijke beperking en eventuele problematiek rondom het ouder worden (dementie, visuele of gehoorproblemen, suikerziekte).

Omgeving

Arbeid en Activiteiten Meerschot bevindt zich in het gelijknamige wijkcentrum in een rustige buurt in het gezellige dorp Sint Oedenrode.


‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Dagbesteding en werk
Arbeidsmatige dagbesteding
Horeca dagbesteding
Doelgroep
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Heistraat 22
5491 BC Sint-Oedenrode
  • Arbeid en Activiteiten Meerschot
    Heistraat 22
    5491 BC Sint-Oedenrode