Naar inhoud
13 algemeen 13

Accordeonstraat 10, 12, 14 en 16

In de Accordeonstraat in Uden heeft Dichterbij een bijzondere woonlocatie voor twaalf mensen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking, zeer ernstige meervoudige beperking/meervoudige complexe handicap, moeilijk verstaanbaar gedrag en bijkomende problematiek als autisme, epilepsie en niet-aangeboren hersenletsel. De locatie bestaat uit vier sfeervolle, huiselijke woongroepen voor twee tot vier bewoners.

De woongroepen in de Accordeonstraat bieden je een fijne woonplek waar jouw behoeften, wensen en ontwikkeling voorop staan. Je begeleiders zorgen in afstemming met jou voor een zinvolle en prettige invulling van de dag. Zij snappen als geen ander dat je de ene dag misschien wat meer begeleiding nodig hebt dan de andere. Met aandacht en geduld staan ze voor je klaar, ook om je te helpen bij je persoonlijke verzorging en algemene dagelijkse levensverrichtingen.

Foto's van Accordeonstraat 10, 12, 14 en 16

Meer informatie over Accordeonstraat 10, 12, 14 en 16

Voor wie

Volwassen mannen en vrouwen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking, zeer ernstige meervoudige beperking, moeilijk verstaanbaar gedrag en bijkomende gedragsproblematiek.

Voorzieningen
  • 24 uur per dag zorg en ondersteuning
Omgeving

Woonlocatie Accordeonstraat ligt in hartje Uden op loopafstand van het gezellige centrum. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bus stopt voor de deur.

Aantal plaatsen per woning Accordeonstraat 10: 4 Accordeonstraat 12: 4 Accordeonstraat 14: 2 Accordeonstraat 16: 2
Totaal aantal plaatsen 12

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Begeleid wonen
Hulp
Onderzoek en behandeling
Doelgroep
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Adresgegevens
Accordeonstraat 10
5402CJ Uden
  • Accordeonstraat 10, 12, 14 en 16
    Accordeonstraat 10
    5402CJ Uden