Naar inhoud
3 algemeen 3

Aldetiendstraat 19, 19a, 19b en 19c

In de Aldetiendstraat in Uden heeft Dichterbij vier woningen voor in totaal achttien mannen en vrouwen met een lichte tot ernstige verstandelijke of meervoudige beperking en bijkomende (gedrags-)problematiek. De bewoners hebben ieder hun eigen zorgvraag. Met een emotionele ontwikkeling op hechtings- tot peuterniveau (6 tot 36 maanden) zijn zij zeer kwetsbaar.

Rustig wonen met een vast ritme

De woningen in de Aldetiendstraat bieden je een rustige, prikkelarme omgeving. Je vertrouwde begeleiders zijn er nooit ver weg om jou de zorg en ondersteuning te geven die je nodig hebt. Ook zorgen zij ervoor dat je de vaardigheden die je onder de knie hebt ook behoudt, dat je plezier beleeft aan de activiteiten die jullie ondernemen en dat je kunt genieten van de sfeer in de groep. Met een duidelijke dagindeling en een vast ritme doen zij er alles aan om jou een prettig en veilig gevoel te geven. Waar mogelijk, ligt de regie bij jou; je wordt gestimuleerd om je eigen keuzes te maken. Ook kijk je samen met je begeleiders op welke manieren je kunt deelnemen aan activiteiten in de maatschappij, een van de speerpunten van Dichterbij.

Foto's van Aldetiendstraat 19, 19a, 19b en 19c

Meer informatie over Aldetiendstraat 19, 19a, 19b en 19c

Voor wie

Mannen en vrouwen van 20 tot 80 jaar met een lichte tot ernstig verstandelijke beperking met bijkomende lichamelijke en gedragsproblemen en ouderdomsproblematiek (zoals visus-, gehoor-, spraak-, taal- en motorische problemen, epilepsie, eet- en slikproblemen, psychiatrische problematiek, problemen in de prikkelverwerking, pathologische veroudering en moeilijk verstaanbaar gedrag).

Voorzieningen

- 24 uur per dag begeleiding en ondersteuning
- Dagbesteding
- Levensbestendig
- Breed gespecialiseerd
- Levendige locatie

Omgeving

De Aldetiendstraat ligt op loopafstand van het centrum en het busstation van Uden. De wijk is rustig en er is voldoende parkeergelegenheid.

Aantal plaatsen per woning 4 tot 5
Totaal aantal plaatsen 18

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Begeleid wonen
Dagbesteding en werk
Hulp
Onderzoek en behandeling
Doelgroep
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Aldetiendstraat 19
5402 ZC Uden
  • Aldetiendstraat 19, 19a, 19b en 19c
    Aldetiendstraat 19
    5402 ZC Uden