Naar inhoud
8097 Header 2000x550px

Anna Cooth

In het appartementencomplex aan de Sint Annastraat en Mr. Van Coothstraat in Uden vormen vijf appartementen samen de woonlocatie Anna Cooth. In totaal wonen hier 24 mannen en vrouwen vanaf ongeveer 45 jaar met een matige tot ernstige beperking of ernstige meervoudige beperking. De bewoners hebben een eigen slaapkamer en delen een woonkamer, keuken en badkamer. Elk appartement heeft een balkon of tuin.

Begeleiding

In de ochtend helpen je begeleiders je bij het opstarten van de dag – wassen, aankleden, ontbijten – zodat je fris en op tijd bij je dagbesteding aankomt. Ga je niet naar een locatie voor dagbesteding, dan krijg je thuis een afwisselend aanbod van inspanning en ontspanning. Je bereidt de lunch mee voor, doet samen met je begeleider een boodschap, helpt bij het koken en tussendoor is er tijd om een spelletje te spelen, muziek te luisteren, een wandeling te maken of om lekker uit te rusten en te snoezelen.

Als aan het einde van de middag iedereen weer thuis is, drink je wat met de groep en neemt ieder voor zich een moment om even bij te komen van de dag. Daarna eet je samen met je begeleiders en medebewoners. In de avond staan er nog een kopje koffie en een rustige activiteit op het programma (tv kijken, een ommetje door de buurt, een spelletje). Daarna maak je je klaar voor een goede nacht. Morgen weer een fijne dag! In het weekend nemen we graag de tijd. Slaap maar lekker uit, we hebben geen haast. We bekijken op ons gemak wat de dag ons brengt. We kunnen even het centrum in, aan de wandel in de omgeving, een kaarsje aansteken in de kerk of we maken er thuis een gezellige dag van.

Feestdagen en vakanties vragen om iets extra’s – en dat kan van alles zijn: van een stamppotbuffet met de buurappartementen tot een dagje dierentuin en van het bijwonen van de kerstviering in de kerk tot een bezoekje aan de carnavalsoptocht. Voor wie dat leuk vindt, maken we van de verjaardagen ook graag een heus feestje. Taart, slingers, muziek… laat dat bezoek maar komen!

Foto's van Anna Cooth

Meer informatie over Anna Cooth

Voor wie

Volwassen mannen en vrouwen van 45 jaar tot 65-plus met een matige tot ernstige beperking of ernstige meervoudige beperking.

Voorzieningen

- 24-uurs zorg
- Dagbesteding op locatie
- Gelijkvloers
- Hoog-laagbedden
- Tillift
- Sta-op-lift

Omgeving

De appartementen van Anna Cooth zijn onderdeel van wooncomplex Annahof, gelegen in een woonwijk in het centrum van Uden. Het winkelhart is vlakbij, naar het busstation is het ongeveer tien minuutjes lopen.

Aantal plaatsen per woning 4
Totaal aantal plaatsen 24

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Dagbesteding en werk
Doelgroep
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
St. Annastraat
Uden
  • Anna Cooth
    St. Annastraat
    Uden