Naar inhoud
343 Afferden 5

Carolushof

Aan de Carolushof in Uden heeft Dichterbij 16 studio’s voor begeleid wonen en 1 studio voor crisisopvang of als logeeradres. De bewoners zijn volwassen mannen en vrouwen met een lichte tot matige verstandelijke beperking in combinatie met moeilijk verstaanbaar gedrag.

Wonen of logeren


De Carolushof is verbonden met verzorgings- en verpleeghuis St. Jan en staat precies naast de St. Petruskerk in Uden: een prachtige plek om te wonen. Wordt dit jouw nieuwe thuis of kom je er tijdelijk wonen of even logeren? Dan heb je er een eigen studio met een woon-/slaapkamer, een keukentje, een douche en een toilet. De studio’s op de begane grond hebben een terras. De studio’s op de hogere verdiepingen hebben bijna allemaal een balkon. Daar kun je na je dagbesteding of werk lekker in de zon gaan zitten. Carolushof heeft bovendien een grote leefkeuken waar iedereen welkom is. Er is ook een ruimte waar wasmachines en droogtrommels staan. En dan is er nog een gezamenlijke tuin waar je de andere bewoners kunt ontmoeten.

Begeleiding en dagbesteding


Jij bent al best zelfstandig, maar er zijn vast dingen die je nog lastig vindt of nog wilt leren. De begeleiding helpt jou daarmee. Door de week ga je overdag naar de dagbesteding, bijvoorbeeld bij St. Jan. Dat is het verzorgings- en verpleeghuis dat aan Carolushof vastzit. Maar er zijn veel meer mogelijkheden. We gaan graag samen met jou op zoek naar dé plek voor jou. Of je krijgt begeleiding van een jobcoach, zodat je kunt gaan werken in een bedrijf.

Foto's van Carolushof

Meer informatie over Carolushof

Voor wie

Voor mobiele volwassen mannen en vrouwen met voldoende ontwikkelmogelijkheden of zelfstandigheid om begeleid te wonen.

Voorzieningen

- Eenpersoonsstudio’s
- Gezamenlijke leefkeuken en tuin
- Dagbesteding of begeleiding naar werk door een jobcoach
- De studio’s zijn niet geschikt voor mensen in een rolstoel

Omgeving

Carolushof ligt aan de rand van het gezellige centrum van Uden. Vlak bij het gebouw staan de St. Petruskerk en verzorgings- en verpleeghuis St. Jan. Ietsje verderop, maar wel op loopafstand, zijn winkels en supermarkten. Carolushof is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Aantal plaatsen per woning 1 (16 voor wonen; 1 voor crisisopvang/logeren)
Totaal aantal plaatsen 17

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Begeleid wonen
Dagbesteding en werk
Hulp
Onderzoek en behandeling
Opvang
Logeeropvang
Crisisopvang
Doelgroep
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Adresgegevens
Carolushof 51
5401 BJ Uden
  • Carolushof
    Carolushof 51
    5401 BJ Uden

Chat met ons